albo wreszcie się okaże kto wisi i komu kasę za Stadion Narodowy oraz Gazoport i inne autostrady. Dziś ten temat wyłazi...bo w końcu musi....kto komu jaką krzywdę zrobił. Wszyscy mają za uszami z podwykonawcami z tamtych czasów ..AAAAALLLLE. Wracamy do gry z rozliczeniami...albo 880 tys akcji czy tam ileś albo dług....jedno musi zniknąć.....temat oklepany jak rzadko. Dzis Tusk mówi "my zbudowaliśmy Gazoport" a wy daliście mu imię". OK, widać nerwika...Uważam, że temat dojrzał do wyrównania krzywd...powtarzam...wszyscy mają za uszami ale po uporządkowaniu tej schizy księgowej kurs przy oczywiście oprócz czyszczenia PBG oraz perspektyw RFK, kurs PBG to wg. mnie to ok. 1-2 peleena tak na próbę..., tego wątku nie ruszacie jakoś na forum...aaaa tu jest rozwiązanie zagadki, nie ma co tu stosować analiz AT i innych cudów...tu jest inna bajka...OK, wylazłem się wysikać z autobusu...o mało mi co nie odjechał...ale mocniejsi ode mnie sikacze na postoju mówią mi...nie martw się że tak sikasz na zielono, no i nie wysiedli nawet ci na niebiesko...no to autobus jedzie dalej w słusznym kierunku, 3mciesię, rozumiecie podtekst....?
Mam wrażenie że co przystanek na siku to wraca mniej ludzi w autobusie ....jakoś zrobiło się bardziej komfortowo bez ścisku .... Tu jest jakby luksusowo :)
A będzie jeszcze bardziej pusto tylko zobacz wskaźnik paliwa dlatego jest pusto bo autobus zaraz stanie w lesie i ty zostaniesz w nim sam buhahaha a że jest znowu powrót zimy to zamarzniesz w nim na wieki aż KNF to zdejmie z giełdy razem z twoim autobusem buhahahaha
exacly....ci z częstomoczem i prostatą (nie mam na szybko parytetu dla pań sorry) może i wysiedli z autobusu i gitara ale to było dawno, teraz autobus jedzie dalej i przynajmniej zdrowi ludzie są na pokładzie....;-)....see you at 1,23PLN