• Na bazie ... Autor: ~Kominiarz [78.10.206.*]
    Na bazie tego, co się dzieje na akcjach PBG oraz Rafako, akcje Famuru będą wkrótce co najmniej na wstępnym poziomie 5 zł. Czy to się komuś podoba, czy nie.
  • Re: Na bazie ... Autor: ~feniks2000 [176.221.122.*]
    Przestańcie wreszcie naganiać na te papiery.
    Czy do was nie dotarło jeszcze, że im bardziej naganiacie, tym są częstsze, i głębsze obsuwy kursu? Bawią się tak z nami od pół roku...
    Na Famurze nikt, niczego nie wydźwignie w górę przez najbliższe dwa lata. A do tego czasu, chleb i wszystko inne zdrożeje o kolejne sto albo i więcej procent. Nie wspomnę już o akcjach reszty spółek.
    Mamy początek mega inflacji, a famur, jak zwykle gra w te swoje szulerskie "trzy karty", w nadziei, że papier przejęty zostanie za pół darmo. Strategia ma być taka sama jak na Bogdance... (kto swojego czasu posiadał ten papier, ten wie o czym piszę). Zatem darujcie sobie naganianie. Tutaj żadnych spektakularnych, wzrostów nie będzie!
  • Re: Na bazie ... Autor: ~donCiccio [31.0.176.*]
    To omijaj
  • Re: Na bazie ... Autor: ~takaprawda [37.248.220.*]
    Hehe. Okradają. :)
  • Re: Na bazie ... Autor: ~robi007 [185.246.205.*]
    Jeszcze zdziwisz się. Trwa niezła akumulacja, wiec wystrzał w górę może być niespodziwany.
  • Re: Na bazie ... Autor: ~Olk [77.255.148.*]
    Siedzę na famurze od 2,35 od ponad roku. Przeczytałem na forum już z 200 wiadomości o wyszczalach, skupywaniu, automatach itp. Prawda jest taka, że nie ma zainteresowania tym papierem więc wzrost jest raczej mało prawdopodobny.
  • Re: Na bazie ... Autor: ~rem [82.177.135.*]
    Skoro jesteś na + to dlaczego nie sprzedałeś, skoro nie widzisz perspektyw ?
  • Re: Na bazie ... Autor: ~Olk [77.255.148.*]
    Idzie na sprzedaż w przyszłym tygodniu. Przy tej inflacji i wzroście innych spółek, które mają realny związek z potrzebnymi teraz zasobami dalsze siedzenie nie ma dla mnie sensu.
  • Re: Na bazie ... Autor: ~rem [82.177.135.*]
    Jak możesz wstrzymaj się jeszcze ze 2 tygodnie. Ja też jestem tu od dawna, czekam na info o farmach i na razie nie dam zarobić szulerom.
  • Re: Na bazie ... Autor: ~nnn [31.0.59.*]
    To wystawiaj akcje a ja chętnie wezmę. Odezwę się za rok
[x]
GRENEVIA 0,00% 3,27 2026-03-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.