• Powiem tyle Autor: ~Niko_Kipas [109.207.108.*]
    Od paru lat skupujemy udziały Planet B2B bo to gruba spółka Orelnu i Poczty Polskiej
    Na Lauren Peso Nas zwabili i dziwnym trafem po tym prezes pomylił się w raporcie i zamiast + dał -300k i spółka trafiła na fixy
    ... może to tylko moje przypuszczenia i głupie domysły, możecie sami ocenić co się tutaj odwala i zrozumieć
  • Re: Powiem tyle Autor: ~der [89.171.116.*]
    KNF i GPW to jedna wielka porażka. Jakimś dziwnym trafem pozwolili Laurenowi wydrukować multum akcji i wpuścić je w rynek. Oczywiście emisja była tylko dla wybranych kolegów..... bez możliwości zakupu ich przez innych akcjonariuszy po marnych groszach :))) Tylko zakładać firmę XYZ , dogadać się z KNF i GPW i drukować akcje na potęgę :) Na razie kurs z górki spadł z 1 zł na 8 groszy :))
  • Re: Powiem tyle Autor: ~Xxx [178.252.31.*]
    Yhym czyli juz nagle nie lps a b2b..tak bedzie taki sam niewypal jak tu...
    *Pracuje w spolce pkn i wątpię by byli ze sobą w jakkolwiek sposób powiazani, współpracowali itp., co sugerowales w którymś z postów.
  • Re: Powiem tyle Autor: ~78_75 [109.207.108.*]
    Pracuj dalej na Orlenie i nalewaj tank ;)

Stacja z paczką.

• Re: Powiem tyle Autor: ~Niko_Kipas [109.207.108.*]
  • Re: Powiem tyle Autor: ~NPI [94.254.232.*]
    Planet b2b dostarcza technologie i to jest firma poczty i orlena.. poczta sie pusciła z orlenem i zrobili Stoppoint.

W raporcie p2b widać jakie usługi oferują.

Orlen na tych usługach b2b zbudował system b2c o nazwie kurierovo.pl

Lauren Peso też ma ich systemy, ponieważ sklep Divide jest systemem b2c budowanym na tym od orlena o poczty

Kto kumaty ogarnia LP niech pomysli co mogą na tych systemach robić, bo był temat ehandlu tym granulatem ale były też pokłoski o dostawcy danych medycznych, więc też grubo ale ja tam do konca tych taboretowych biznesow nie ogarniam.

Mam 200k LP moje ziomki z NPI też mają podobne pakiety więc ok miliona LP bedziemy miec
  • Re: Powiem tyle Autor: ~canihelpyou [89.41.26.*]
  • Re: Powiem tyle Autor: ~Misiu [94.254.232.*]
    Na tym 2 obrazku widać ze seria f zrobiona do przykrywki na czas projektu ktory sie zakonczył w 2021 roku. Na serii G rozsiadło się 11 podmiotów w tym Poczta Polska Orlen Pointpack(ktory podpisuje umowy na punkty pocztowe z biedrami lidlami i innymi pasciami)

Ludzie potrzebujecie oficjalnej informacji w Tv od Morawieckiego i Obajtka ze to ich spółka?

Nie chcecie po 10 gr ale po 10 zł bedziecie chapać... tylko ktory bedzie sypał po 10 zl bo chyba nie ja....
  • Re: Powiem tyle Autor: ~PylaBaca [94.254.232.*]
    Gruby temat bo Poczta moze tak wejsc na gieldę i przejąć w ten sposob polsko kryptowalute razem z envelo, bo jak wiadomo polska cyfrowa waluta ma się opierać na cyfrowym jedwabnym szlaku.
    Co jezeli faktycznie umorzą serię F i sie Poczta I Orlen ujawni na serii G?

Bedzie grubo czy nie?
  • Re: Powiem tyle Autor: ~Else [146.70.103.*]
    myslalem ze trolle z bandy npi robia kolejny wal ale jak sie zerknie na raport podany pare dni temu to widac faktycznie ze jest zadluzenie w spolce 270 tys zl mimo ze spolka nie ma kredytów
    bardzo mnie zainteresowała ta sprawa
    ogolnie powinno sie o tym rozmawiac na ich forum bo strasznie mnie wkurza jak sie porusza tematy innych spolek ale ten przypadek jest szczególny do zainteresowania ponieważ bardzo mocno jest związany z LaurenPeso z tego wynika co tutaj piszą

zastanawiam sie teraz komu tutaj uwierzyć czy prezesom oszustom kantującym na raportach czy plotkom które stają sie twardymi faktami
  • Re: Powiem tyle Autor: ~JanuszNosacz [5.173.156.*]
    Trzeba sie obkupic i napisac o tym na forum orlenu i dokładnie opisać co się swięci. Jak sie tam inwestorzy pokapujo to bedzie łogiyń hyhyhy
[x]
CTEGROUP 13,33% 0,02 2026-05-13 12:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.