Od paru lat skupujemy udziały Planet B2B bo to gruba spółka Orelnu i Poczty Polskiej Na Lauren Peso Nas zwabili i dziwnym trafem po tym prezes pomylił się w raporcie i zamiast + dał -300k i spółka trafiła na fixy ... może to tylko moje przypuszczenia i głupie domysły, możecie sami ocenić co się tutaj odwala i zrozumieć
KNF i GPW to jedna wielka porażka. Jakimś dziwnym trafem pozwolili Laurenowi wydrukować multum akcji i wpuścić je w rynek. Oczywiście emisja była tylko dla wybranych kolegów..... bez możliwości zakupu ich przez innych akcjonariuszy po marnych groszach :))) Tylko zakładać firmę XYZ , dogadać się z KNF i GPW i drukować akcje na potęgę :) Na razie kurs z górki spadł z 1 zł na 8 groszy :))
Yhym czyli juz nagle nie lps a b2b..tak bedzie taki sam niewypal jak tu...
*Pracuje w spolce pkn i wątpię by byli ze sobą w jakkolwiek sposób powiazani, współpracowali itp., co sugerowales w którymś z postów.
Planet b2b dostarcza technologie i to jest firma poczty i orlena.. poczta sie pusciła z orlenem i zrobili Stoppoint.
W raporcie p2b widać jakie usługi oferują.
Orlen na tych usługach b2b zbudował system b2c o nazwie kurierovo.pl
Lauren Peso też ma ich systemy, ponieważ sklep Divide jest systemem b2c budowanym na tym od orlena o poczty
Kto kumaty ogarnia LP niech pomysli co mogą na tych systemach robić, bo był temat ehandlu tym granulatem ale były też pokłoski o dostawcy danych medycznych, więc też grubo ale ja tam do konca tych taboretowych biznesow nie ogarniam.
Mam 200k LP moje ziomki z NPI też mają podobne pakiety więc ok miliona LP bedziemy miec
Na tym 2 obrazku widać ze seria f zrobiona do przykrywki na czas projektu ktory sie zakonczył w 2021 roku. Na serii G rozsiadło się 11 podmiotów w tym Poczta Polska Orlen Pointpack(ktory podpisuje umowy na punkty pocztowe z biedrami lidlami i innymi pasciami)
Ludzie potrzebujecie oficjalnej informacji w Tv od Morawieckiego i Obajtka ze to ich spółka?
Nie chcecie po 10 gr ale po 10 zł bedziecie chapać... tylko ktory bedzie sypał po 10 zl bo chyba nie ja....
Gruby temat bo Poczta moze tak wejsc na gieldę i przejąć w ten sposob polsko kryptowalute razem z envelo, bo jak wiadomo polska cyfrowa waluta ma się opierać na cyfrowym jedwabnym szlaku.
Co jezeli faktycznie umorzą serię F i sie Poczta I Orlen ujawni na serii G?
myslalem ze trolle z bandy npi robia kolejny wal ale jak sie zerknie na raport podany pare dni temu to widac faktycznie ze jest zadluzenie w spolce 270 tys zl mimo ze spolka nie ma kredytów bardzo mnie zainteresowała ta sprawa ogolnie powinno sie o tym rozmawiac na ich forum bo strasznie mnie wkurza jak sie porusza tematy innych spolek ale ten przypadek jest szczególny do zainteresowania ponieważ bardzo mocno jest związany z LaurenPeso z tego wynika co tutaj piszą
zastanawiam sie teraz komu tutaj uwierzyć czy prezesom oszustom kantującym na raportach czy plotkom które stają sie twardymi faktami