Sprzedadzą. Zobacz, widzą 2017 i panika. Śmiech na sali. Ludzie są niepoważni! Ktoś mi sprzedał 2000 po 0,325, więc obniżamy pułap. Może jeszcze ktoś puści.
A jednak kupiłeś. Ok może jeszcze się uda ? Już dość długo ten sam pułap wiec paru niecierpliwych może jeszcze wywali akcje he . A póżniej się okaże co tu będze ? Narazie trochę niewiadomo !? Po tym jak Orfinik zrezygnowało ! Jakieś przejęcie nowe by się przydało ! Jakiś biznesik żeby obudzić spółkę ! Bo narazie to tu kicha
Tak, kupiłem, ale nie jest to jakaś rewelacyjna cena. Oczywiście, dla tych, którzy mają kupione akcje po wyższych cenach, mogą pomyśleć, że ktoś sprzedał tanio. Obserwuję tę spółkę od roku i widziałem, jak potrafiła cena spaść. Poza tym, 2000 akcji? To tylko zabawa. W ogóle nie biorę tego na poważnie.
Najniżej było 0,304 gr a spadło z ponad 2,20 na 0,30 gr . Wiec fakt jak ktoś kupił po 1.50 to gorsza sprawa. Jak spadlo powinno się podnieść , jak już wyciongna akcje od zniecierpliwionych .narazie nie ma pod co rosnąć . Musiało by się coś wydarzyć tu ! Wszystko jest mozliwe
Zapewne niewiele,bo tylko dacy wypisuja takie pierdy na forum,poważny nigdy nie napisze że kupuje,ani ze sprzedaje tylko groszołapy się chwala zyskiem 10zł.
Koleś, widzę cię na różnych forach. Wszędzie cię wyśmiewają, to tu przyszedłeś? Gram na różnych spółkach a adv, to zabawa. Dla ciebie jestem dzieciakiem. A kim ty jesteś? Co ty sobą reprezentujesz, człowieku?
Dziwny człowiek jesteś. Ty nie sprzedałeś, ja sprzedałem. W miesiącu kupuję i sprzedaję akcje średnio kilkunastu spółek i po kilkadziesiąt razy. Advertigo jest tylko dla okazji, nawet choćby było to 50 złotych zarobku tylko. Nie mam w zwyczaju trzymać akcji dłużej niż kilka tygodni, bo pieniądze wtedy nie pracują. Ale ty sobie trzymaj te akcje nawet i 10 lat, skoro ci pasuje. Ja w tym czasie zarobie o wiele więcej i to znacznie mniejszym kapitałem. Jak zrobi się ruch, na pewno jeszcze tutaj wpadnę. Poznasz to po ofercie 2017 w arkuszu.
Szykujcie się , niestety, na spadki. Ktoś usunął ofertę zakupu 47 tysięcy akcji. Nie dziwię się. Też by mi się nie chciało czekać na akcje. Z tego tytułu, raczej należy spodziewać się dalszych spadków. Obserwuję tę spółkę od ponad roku i nie kojarzę aby był taki zastój wcześniej.
Dobre napisałem wczoraj ze nikt nie sprzeda po 36- 37 gr to dziś ktoś chce pokazać na złość ze sprzeda ! Ustawione dziś 3 pozycje po 2k . Ale pisałem 50 k w tej cenie ! A jak sprzeda to sam sobie to bedze ustawka ! Pozdrawiam wytrwałych
Sprzedadzą i to taniej. Nie każdy ma cierpliwość czekać tygodniami aby sprzedać akcji za 1000 złotych. A ktoś może potrzebować pieniędzy i nie będzie patrzył na kurs.
Witam. Mam parę złotych wolnych środków. Czekam na chętnego do oddania pakietu akcji po 0.33. Zapraszam. Promocja nie będzie trwać długo. Tylko na czas szukania kolejnej spółki do inwestycji.