• Taką okazja poniżej 8 zł Autor: ~Masakra [37.225.25.*]
    A nikt nie chce nabyć 1.697 akcji po 7,70 zł.
  • Re: Taką okazja poniżej 8 zł Autor: ~Masakra [37.225.25.*]
    A na kupnie po lewej wystawione są zlecenia aż na 3.640 akcji.
  • Re: Taką okazja poniżej 8 zł Autor: aczuk [178.212.40.*]
    Masakra recydywisto, ty już tu kilka razy przegrałeś wszystko. I jeszcze masz czelność wychylać dziuba. Elementarnego honoru nie masz za grosz. Ja ci te 8 złotych jeszcze wypomnę.

• Re: Taką okazja poniżej 8 zł Autor: ~Masakra [37.225.25.*]
    aczuk
    Nie wiem o co tobie chodzi. Ja fakty denerwują ciebie, to masz problem, a nie ja.
    A dzisiaj na kupnie po lewej wystawione są zlecenia już tylko ba 2.950 akcji.
  • Re: Taką okazja poniżej 8 zł Autor: ~Jarko [37.47.242.*]
    Pewnie, lepiej kupować jak wleci info po 12zł? Otóż nie lepiej kupić jak jest cisza, pomału spokojnir zbierać i czkeać na info i tak zarabiać, przyjdzie info przyjdą obrofy i wzrosty, ale wtedy kupić będzie mozna po wyższych cenach
  • Re: Taką okazja poniżej 8 zł Autor: ~Masakra [37.225.24.*]
    Po 12 zł pewnie, że już szkoda jak obecnie jest taka okazja.
    Dlatego Jarko zalecam pośpiech, bo na sprzedaży do 12 zł ustawionych jest tylko 19.543 akcji.
  • Re: Taką okazja poniżej 8 zł Autor: ~Jarko [37.47.216.*]
    Tak tak masakra, rób co chcesz jakbyś tu był troche dłużej to sytuacja jest identyczna wcześniej mieliło się 2.4-2.9 i też arkusz pusty skoki po 12% na paru akcjach, przyszło info to się ludzie zabijali teraz jest tak samo, a ty za 2 lata znowu będziesz stękał że 20zł to za drogo i zejdzie na 15zł żeby dobrać...
    Jarko wskazujesz, że będzie 12 zł, tak więc pokazuję tobie ile możesz kupić żeby zarobić i to niemały grosz.
    Przy twojej pewności nie wahałbym się nawet chwili.
    Ja nie mając takiej pewności jak ty, mówię pas.
    Ale ty...nic tylko nabywać niezależnie ile już masz. Pewny zysk to realny pieniądz.
    Masakra, bez twoich produkcji to było bardzo fajne forum. Daj se tu już spokój, proszę.
    Genualna aczu odpowiedź przy braku argumentów.
    To żebyś więcej umieszczał takich petard intelektualnych to idąc za twoim poziomem to "se" jeszcze popiszę o faktach.
    To nie można "se" nie zauważyć, że do 10 zł wystawionych jest na sprzedaż 15.305 akcji.
    Czyli jak będzie 12 zł o czym zapewnia Jarko to 20% na ulicy leży.
    Na kupnie mamy 3.368 akcji w całym arkuszu.
    Masakra zauważaj sobie co chcesz. Zauważ też, że psujesz atmosferę. Jesteś notorycznym malkontentem. I pal licho, bo nie każdy jest optymistą, ale na TEJ spółce po prostu twoja twórczość jest już powielokroć chybiona. Sedivio broni się samo. A tobie życzliwie radzę zmień forum, albo przynajmniej nicka.
    aczuk, czy twoim zdaniem pisanie o faktach, które każdy z forumowiczów i akcjonariuszy może samodzielnie wywnioskować lub stwierdzić, jak w przypadku faktu co do ilości akcji na zleceniach kupna i sprzedaży, to psucie atmosfery?
    To twoim zdaniem mam pisać nieprawdę?
  • Re: Taką okazja poniżej 8 zł Autor: ~Jarko [37.47.220.*]
    tak jak powiedziałem pieniądz lubi ciszę, jak jest hałas znaczy że trzeba redukować, od 9 do 13zł zredukowałem prawie połowe akcji, obecnie od grudnia do dzisiaj mam ich więcej niż wcześniej, co do pewności na rynku to giełda najwidoczniej nie jest dla ciebie, bo tu nie ma nic pewnego, jest jakieś prawdopodobieństwo, ale ryzyka trzeba umieć wychwycić i je poprawnie ocenić, ja np nie doceniłem putina i na kernelu wyszedłem kilka dni temu lżejszy o prawie 50%, ale pisanie durnych komentarzy w twoim stylu o ilości akcji w arkuszu jest kompromitacją i żenadą... nie wiem czy już pisałeś o AT tutaj, ale może zacznij szukać jakiś magicznych formacji spadkowych to przynajmniej będzie ciekawiej poczytąć niż stękanie ile to akcji jest w arkuszu, co nie zmieni faktu że i jedno i drugie znaczy tu tyle co go.wno..
    A co przeszkadza tobie, że piszę o ilości zleceń sprzedaży lub kupna akcji ?
    Dziś poszło od strzała 1300 akcji po 7,88. I wiesz co? Będzie drożej. Jak się z tym czujesz Masakro od siedmiu boleści?

A dobrze ci radziłem weź już tu nie komentuj.
    aczuk
    Zniżajac się ponownie do twojego poziomu pisania i cytując ciebie, to "daj se spokój " z tym bełkotem.
    Jak wg ciebie 53 akcje, które zostały sprzedane po 7,88 zł, to 1.300 akcji, to wróć do nauczania początkującego żeby dowiedzieć się podstaw o cyfrach, a po roku przyswajania tej wiedzy może rozpoczniesz naukę dodawania do 10 o ile dopuszczą ciebie do tak wysokiego jak dla ciebie poziomu.
    @ "żenadą"

Otóż to. Panie Jarku w punkt. Tylko jakaś niepotrzebna kurtuazja powstrzymała mnie przed użyciem tego słowa.

Mądrej głowie dość po słowie.
  • Re: Taką okazja poniżej 8 zł Autor: ~765 [5.184.231.*]
    Sza cichosza
[x]
SEDIVIO -0,92% 8,62 2025-12-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.