może yarrtica zamiast nawozów ? https://yarrtica.pl/ Dodatkowe korzyści środowiskowe Drożdże Yarrowia lipolytica nie tylko usuwają zanieczyszczenia ropopochodne z gleby. Mają również pozytywny wpływ na cały ekosystem glebowy oraz rozwój roślin. Przeprowadzone badania w uznanych jednostkach badawczych- Instytut Ogrodnictwa w Skierniewicach oraz dane literaturowe wskazują na wyjątkowo pozytywny wpływ drożdży Yarrowia lipolytica na: • Rozwój systemu korzeniowego wybranych zbóż i warzyw, co może mieć istotny wpływ na lepsze pobieranie wody i składników odżywczych z gleby • Stymulację wzrostu wegetatywnego, zwiększenie liczby zawiązków owocowych oraz plonowania roślin, co pozwala na uzyskanie bardziej intensywnego wzrostu roślin oraz większe plonowanie • Zwiększona efektywność procesu mikoryzy 1,2.
Ten wplyw drożdży na glebę to miedzy bajki włożyć .ktoś obsiewa 10 ha to będzie ładował grubą kasę w zwiększenie plonu ?
Obsieje hektar więcej ,dostanie dopłatę do hektara i na tym więcej zarobi jak ładować preparat drożdżowy na zwiększenie plonów .
Skotek przestań czarować, masz moje niecałe 10 tys akcji na 1,56 co mi zostało odbierz skoro ma być tak dobrze zarobisz jeszcze więcej. Ja już po tych wszystkich latach mam tej spółki dość, Karku przeczołgał moją psyche :) począwszy od 2 fixów, kończąc na scaleniach i PP. Czego oni tu nie mieli robić, no ale to jest typowy nasz banan, wielkie plany i okradanie ludzi z kasy która zainwestowali w takie coś jak skotan. Tak czy inaczej wyszedłem na plus ale po tylu latach to powinienem zamiast wycieczki na wyspie kupić sobie wyspe :)
wczoraj nie poszło więc dzisiaj sorki za PKC, koniobijce karka pewnie szczęsliwe że wydarły ode mnie te akcje, ale po prostu szkoda trzymać tu zamrożony kapitał jak gdzie indziej tyle fajnych okazji... Powodzenia Panowie i dzieki za ładnych kilka lat razem.
1 dzień odbicia i już wiozą ubranych na śmietnik historii. Naiwni myśleli że na spółce bandytów zarobią. Nie wiem ile lat patologii tu jeszcze potrzeba żeby ludzie zrozumieli że ta firma to jest szambo i każdy pieniądz tu się utopi. Tu już od dawna nie powinno być na sesji ani 1 akcji obrotu bo z lewej strony powinien być pusty arkusz a ciągle idioci stoją w kolejce by to coś kupić. Masakra