• co teraz się stanie? Autor: ~koniasz [46.22.170.*]
    Co Waszym zdaniem teraz jest najbardziej prawdopodobne?

Niektórzy piszą o anulowaniu akcji bonusowych, niektórzy po prostu o odwieszeniu (co pewnie będzie wiązało się z gigantycznym spadkiem ceny akcji), a jeszcze inni o całkowitym wyrzuceniu z giełdy (wtedy nasze pieniądze czeka wieczne bye bye)
  • Re: co teraz się stanie? Autor: ~Kot [37.120.211.*]
    Sam się zastanawiam
    a) bonusy nie wchodzą - kurs idzie w górę
    b) bonusy wchodzą - kurs idzie w dół

Raczej nikt nie wyrzuci atlantisa z giełdy
  • Re: co teraz się stanie? Autor: ~Ren [5.173.27.*]
    Nie ma żadnych bonusów. Kto rozdaje akcje za darmo. Trzeba być nielada leszczem żeby się złapać na takie info. Patro na wszystkich swoich śmieciach dawał bonusy. Ludzie czy wy myslicie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.174.38.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: co teraz się stanie? Autor: ~Kracy [89.64.51.*]
    Zobaczycie te akcje bonusowe jak swinia niebo. Gdyby miały zostać wprowadzone to już na drugi dzień powinny być na rachunkach maklerskich.
  • Re: co teraz się stanie? Autor: ~kot [89.174.38.*]
    ponoć były przez krótką chwile, lecz bez możliwości sprzedaży
  • Re: co teraz się stanie? Autor: ~Lala [193.25.7.*]
    Ja mam dalej ten walor na rachunku maklerskim. Kupiłem z ciekawości chyba 60 akcji i mam "Atlantis2" coś ponad 1600szt w moich instrumentach. Nie mogę tego sprzedać.. wywala "brak uprawnień... bla bla bla".
  • Re: co teraz się stanie? Autor: ~Pier [159.205.77.*]
    jak KNF zawiesił w ciągu dwóch dni po odwieszeniu to chyba nie po to by odwieszać ponownie .Dali wam szanse by grac fer a nie znów kombinować i macie karę. Teraz moim zdaniem wywalą spółkę z giełdy a tak serio co to za spółki Parówy które wyceniane sa na grube dziesiątki milionów poprzez dodruk akcji a zarabiaja nędzne grosze.Jest tyle spółłek z potencjałem a wy dalej jesteście dawcami dla Parówy
[x]
ATLANTIS 0,00% 1,35 2026-05-25 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.