Co Waszym zdaniem teraz jest najbardziej prawdopodobne?
Niektórzy piszą o anulowaniu akcji bonusowych, niektórzy po prostu o odwieszeniu (co pewnie będzie wiązało się z gigantycznym spadkiem ceny akcji), a jeszcze inni o całkowitym wyrzuceniu z giełdy (wtedy nasze pieniądze czeka wieczne bye bye)
Nie ma żadnych bonusów. Kto rozdaje akcje za darmo. Trzeba być nielada leszczem żeby się złapać na takie info. Patro na wszystkich swoich śmieciach dawał bonusy. Ludzie czy wy myslicie
Ja mam dalej ten walor na rachunku maklerskim. Kupiłem z ciekawości chyba 60 akcji i mam "Atlantis2" coś ponad 1600szt w moich instrumentach. Nie mogę tego sprzedać.. wywala "brak uprawnień... bla bla bla".
jak KNF zawiesił w ciągu dwóch dni po odwieszeniu to chyba nie po to by odwieszać ponownie .Dali wam szanse by grac fer a nie znów kombinować i macie karę. Teraz moim zdaniem wywalą spółkę z giełdy a tak serio co to za spółki Parówy które wyceniane sa na grube dziesiątki milionów poprzez dodruk akcji a zarabiaja nędzne grosze.Jest tyle spółłek z potencjałem a wy dalej jesteście dawcami dla Parówy