Czy my tu mamy jakiegoś insidera, co mógłby potwierdzić czy jest tak jak odpisał mam ECC, że 505 blokuje i patche i marketing tej gry? I czy nadal tak jest?
A co z tezami, że 505 miało zabezpieczona jeszcze duża kasę na marketing D21? Wielu na forum się tym jarało, że jeszcze do uwolnienia jest taaaaka kasa na promke D21. Nie pamiętam dokładnie ale niektórzy pisali, że dopiero wydali 1/3 i cały czas jeszcze dużo kasy jest do wydania. Kto? Coś?....... Nic? Aha, czyli standard na tej spółce. Nic.
Jedyna chyba nadzieje pozostala ze jakikolwiek marketing pojawi sie przy wydaniu drifta na konsole. Jesli oni wydali 1/3 juz to ja bym chcial wiedziec kto byl beneficje tem tej kasy, bo kilka wpisow na fb raczej 1 mln by nie kosztowalo...
Moja prywatna opinia jest taka: Dajmy spokój z Driftem. Starczy przewalonej kasy na ten projekt. Straciła firma i akcjonariusze. Finito. Niech sprzedają to jeszcze po tych obecnych cenach ile wlezie i tyle, zwróca się koszty i tyle. Gaming idzie do przodu, zmienia się technologia. Niech wydadzą w końcu CMSR i GS. Tu potrzeba nowego rozdania a nie masochizmu. Sorki za szczerość ale kuźwa "mówię jak jest".
Hoossa, sam nie wiem czy Cię lubię, czy nie. Raz piszesz jak rasowy naganiacz, a później ciśniesz na spółkę, albo że pojedziesz na wza I im dasz popalić.
Ale nie zgadzam się z tym, żeby dać spokój D21, tyle robili to niech teraz to reklamują, dopieszcza i dodają nowe auta, trasy. Poza tym o ile mnie osmiec nie myli to właśnie Ty pisałeś najwięcej o tym, że jeszcze masa kasy została na promocje D21...
do ~Asd Wiele osób może mnie nie lubić bo piszę jak jest. Ja zainwestowałem tu sporo i mam w planach zostać na dłużej więc nie naganiam ani na kupno ani na sprzedaż. Dla mnie jest najważniejsze, żeby prezes i zarząd zaczęli zdawać sobie sprawę, że to nie prywatna firma tylko już spółka akcyjna i trzeba też dbać o dobro akcjonariuszy a nie tylko o swoją pensję. Na WZA jadę. Zadeklarowało już się kilka innych osób. Audyt będzie też zrobiony, pewnie już na spokojnie po wydaniu CMSR żeby nie zaburzać pracy w firmie. Przy tym raporcie sami zlecili audyt, żeby już nie bylo powodu robić drugiego. Nowy audyt będzie dotyczył kto i i jakie firmy zgarniają kasę za usługi. Są spore koszty dlatego zysków netto brak.