Cena do zysku niecałe 3 a za chwile info o dywidendzie bo zysk netto 4x większy niż rok wcześniej
2022-02-16 Warszawa (ESPI) - Raport bieżący 2/2022
"Szacunkowe wyniki za 2021 rok.
Zarząd Mostostal Płock S.A. ("Spółka") przekazuje szacunkowe wyniki za 2021 rok:
Dane finansowe (narastająco od początku roku):
- przychody ze sprzedaży: 178 182 tys. PLN,
- zysk brutto ze sprzedaży: 31 540 tys. PLN,
- zysk brutto: 21 283 tys. PLN
- zysk netto: 19 247 tys. PLN.
Jednocześnie Spółka informuje, że prezentowane dane finansowe mogą się różnić od danych, które będą zaprezentowane przez Spółkę w sprawozdaniu finansowym za 2021 rok po badaniu przez biegłego rewidenta."
Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1
kom espi zdz
Aż się chce podpowiedzieć tym różnym mądrym głowom - kupujcie YOLO lub BRASTER itp., bo oni na tego typu spółki namawiają nie znających się . Tu jest spółka o dużych zyskach jak na swój potencjał i dziwne nikt nie namawia do kupowania jej . Więc proszę towarzystwa kupujcie te wyżej podane . Na przekór zdrowemu rozsądkowi . Bo do tego dochodzi , ą więc odwracania wszystkiego do góry nogami. Nawet w żadnych rekomendacjach biur maklerskich nie jest ta spółka wymieniana do zakupu. Wszystko stoi na głowie .A parametry spółki są wyborne . Na marginesie kiedyś kupowałem te rekomendowane jak Braster . I o mało co nie zgubiłem nawet spodni . Teraz sam wiem co kupować . A co do tej spółki to tylko moja podpowiedż .
dlaczego kurs rubla sie umacnia ??? mial sie zalamac :( a tymczasem jest 40 % w gore od zalamania:) pojawiaja sie wiadomosci ze oligahrowie znalezli nowe miejsce na ziemi.....djubaj:D araby tez nie chca sie zgodzic na glebsze wydobycie ropy.... petrodo;ara chca wyjfac w kosmos tam tez nie ma demokracji i za wszelka cene polityka zamodyzmu. gielda kacapow uruchomina,na 4 h dzienie z zakazem krotkiej sprzedazy plus nowtowania kilku spolek tylko.... za 2 lata ,atomowki bo ten syf jest nie do zniesienia... dzis watykan i inni beda modlic za za matke boske niepokalna to jest Nasza rzeczywostosc.
puscim ruskich na berlin:) te uchodzcy tez nie chca do nas tylko do wymaroznej europy:) kazdy dom,zone biala,mercedesa:) a po co sie w tryniac w ten rosyjki niemiecki ir:D
,,a puscic tych uchodzcow do tej wymarzonej francji,niemczech,holandii. oni przez Nas tylko przebiegna i co najwyzej moga sie wys.ać i wziasc prysznic..,,