Kiedyś, kiedykolwiek? Wydadzą coś?
Zaczynam mieć podejrzenia i wątpliwości że oni nie produkują gier, robią tylko dema... Cała ich oficjalna działalność to jakaś przykrywka. To wygląda jakby oni nie zajmowali się grami... Jakby to była jakaś ściema... Szok... Co oni robią na giełdzie?
Mądrze napisane. Nic nie robią ! Dlatego sprzedaj proszę jak masz akcje - teraz dobra cena i dogodny moment. Jak spadnie dwa plny niżej to ja kupię. Czekam i jakoś nie chce spaść, a popyt ustawia się po lewej. Trochę to dziwne skoro wojna i nic nie robią.
No, a MGM i Procidis to z nimi na ladne oczy umowy podpisali? Chcesz cyberbuga 2022? Tyle czekamy to poczekamy jeszcze troche. Stary dobry blizzard wydawal gre "kiedy jest gotowa"... i to jedyne słuszne podejscie.
Kiedyś zrobili Phantom coś tam. Jak się przejechałem 40 na 9zl to było ciekawie... Nie życzę nikomu. Może więc lepiej jak nic nie wydają. Przynajmniej kurs rośnie...
Jakbys ogarnial nieco gamedev, to bys wiedzial, ze nalezalo na pierwszej sesji po premierze po 3x,xx wyrzucic w rynek,bo tamta premiera (peak i oceny) byla zbyt slaba do oczekiwan i kursu przed premiera.
Mozesz isc na ultimate games, tam wydaja i po 100 gier rocznie. Jak cie uwiera to zawsze mozna isc na "lepsza" spolke. Zeby nie bylo - ult to dobra spolka i sam mam tam pakiet akcji.
Ta spółka zatacza się siłą rozpędu tylko dlatego, że kostkowskiego wciąż piecze, że jeden raz go legalnie, sprawnie i publicznie ograła grupa deweloperów. Zwykle to on ludźi rozstawia po kątach.