Po tylu latach jakiś pozytyw: W II i IV kwartale zanotowali zysk na poziomie operacyjnym. Minus jest ze względu na odpis aktualizacyjny: "Wynik netto uwzględnia jednak trwający, aż do 2023 rok, coroczny odpis aktualizacyjny w kwocie - 1,89 mln zł, wynikający z odpisu wartości Hydropress sp z o.o." Ciekawe czy nas odblokują?
Spodziewałem się, że będzie znacznie gorzej albo że nie zobaczymy już tych raportów. Spłacają zadłużenie, powstają nowe myjnie. Oceniam pozytywnie. Zobaczymy co dalej się wydarzy. Najbardziej zastanawia mnie zdanie o niedoborze kapitału operacyjnego (w raporcie za IVkw), nowa emisja się szykuje czy co??
Raport jest i nawet napawa optymizmem. Czy będzie emisja? tego nie wiemy. A tak naprawdę, kto mialby objąć akcje?, tym bardziej za wkład gotówkowy. No i gdzie reszta uwiezionych na akcjach -Lolek, maro itp
raczej myślałem o sprzedaży niż o kupnie:) Nie miałem pojęcia, że mimo zawieszenia można nabyć akcje, które są w arkuszu. Nie wkręcasz mnie? a z innej beczki: nowy członek rady administrującej to Krzysztof Sobera, chyba nadal związany z Auto-Spa , czy to "nie jest działalność konkurencyjna do działalności Hydropress"