Czego się spodziewałeś wchodząc na GPW, że będzie tylko rosło najlepiej po 5% dziennie? Spoko to nie dla wszystkich ale lokata w banku da ci w skali roku mniej niż wynosi inflacja, trzymać w skarpecie całkiem bez sensu, a żeby kupić mieszkanie pod wynajem trzeba trochę oszczędności mieć i też że zwrotem może być różnie, giełda to najlepsza opcja ale tylko dla wolnych środków. Dla wolnych środków nie dla oszczędności życia.
Masz jakieś wieści o ursusie jeśli tak to się podziel jeżeli możesz czy warto tu jeszcze poczekać czy jak tu piszą że to jest trup jeszcze się dźwignie i da coś niecoś zarobić pozdrawiam wsxystkich inwestorow
Ja w Ursusa wierzę, w obecnej sytuacji głupota by to było zaorać, nie znam się na militariach i nie wiem czy jest możliwość przekształcenia zakładów i przerzucenia się na produkcję wojskową, ale rolnictwo na Ukrainie jest zniszczone, Polska najbardziej pomaga, Ukraińcy dostaną miliardy dolarów na odbudowę, od Białorusi ciągników nie kupią. Tutaj jest taka perspektywa zarobku na ciągnikach, że nie można nie zgodzić się na sanacje, ale ja sędzia nie jestem wszystko się okaże, powiem tylko że mam nakupione akcji w 3 dupy. Pozdrawiam kumatych.