Albo może kogoś przycisnęło. Teraz spadki są zupełnie nielogiczne. A tak z drugiej strony jeszcze nie tak dawno wpisów na forum było co nie miara. Pan Leszczyński to jakby miał etat, komentował wszelkie ruchy kursu. A dziś? Spółka wybija dołem po dwuletniej konsolidacji i cisza.
Ciężko tu coś nowego napisać.
Wszyscy czekamy
Jedni na maj (chyba mi coś umknęło)
Inni na premierę gry (tu trochę ja, wg zapowiedzi powinna być "w tym roku").
Ostatnie (nie)ruchy mogłyby sugerować "wybicie" w okolice 1.3 zł, a tymczasem spadek (grubo?) poniżej złotówki, co moim zdaniem wiedzie w okolice 6x zł/akcja
Akcjonariat oddaje (sądząc po kolumnach: "ulica")
Jest na Giełdzie kilka "bezpiecznych" spółek, więc zmeczeni/znudzeni ludzie oddają akcje Digitala i kupują to co rośnie
Tu zawsze można wrócić, często kupując poniżej ceny (wcześniejszej) sprzedaży
Taka prawda ze wygladajaca jak gry przegladarkowe hitem wielkim nie bedzie i nikogo za bardzo nie zacheca do inwestowania. Kazdy tylko liczy na podbitke kursu zeby stad uciec i tylko to jest pocieszajace ze january tez bedzoe kiedys chcial upchac akcje w rynek i bedzie musial wczesniej podniesc kurs
Co nie zmienia faktu, ze january akcje po 2 zł upychał, wiec pewnie uznał ten próg za nieosiągalny w przyszłości, a obecnie może upychać akcje z arturem górskim.
To dobra nauczka dla firm chcących wejść na giełdę, żeby robić to jednak przez IPO, a nie z tymi partaczami i dobra nauczka dla inwestorów, że w spółki Januarego się nie wchodzi.