• Nowe dno Autor: ~Hehe [46.76.44.*]
    No to mamy dzisiaj nowe dno, gratulacje dla wszystkich akcjonariuszy :)
  • Re: Nowe dno Autor: ~Tadek [165.225.206.*]
    Spokojnie, jutro będzie nowsze
  • Re: Nowe dno Autor: s3kawka [205.201.55.*]
    az sprawdziłem, czy dziś na pewno piątek
  • Re: Nowe dno Autor: ~Bb [188.147.34.*]
    Hehe
  • Re: Nowe dno Autor: ~Uu [217.171.61.*]
    Zaraz będzie łyknięcie 99gr i jedziemy
  • Re: Nowe dno Autor: paaulinka [89.74.53.*]
    Te 65 akcji po 0,92 to do mnie wpadło. Piszę informacyjnie. (uśredniam trochę)
  • Re: Nowe dno Autor: ~Tadek [89.64.66.*]
    Nie wolisz poczekać aż będzie po 20 groszy, żeby uśrednić?
  • Re: Nowe dno Autor: ~Kdneof [217.171.61.*]
    Tadek poknij siebw czoło, tylko mocno
    No i ktoś zasypał koszyk. Oby się to nie okazało złapaniem noża, bo ręce mam delikatne.
  • Re: Nowe dno Autor: s3kawka [185.63.110.*]
    ...a mi wychodzi, że przy kursie 0.9 zł powinny zacząć się "dramatyczne" spadki, nawet w okolice 6x groszy!

Popcorn kupiony, czekam z ciekawością na rozwój wypadkow
    Albo może kogoś przycisnęło. Teraz spadki są zupełnie nielogiczne. A tak z drugiej strony jeszcze nie tak dawno wpisów na forum było co nie miara. Pan Leszczyński to jakby miał etat, komentował wszelkie ruchy kursu. A dziś? Spółka wybija dołem po dwuletniej konsolidacji i cisza.
  • Re: Nowe dno Autor: s3kawka [185.135.2.*]
    Ciężko tu coś nowego napisać.
    Wszyscy czekamy
    Jedni na maj (chyba mi coś umknęło)
    Inni na premierę gry (tu trochę ja, wg zapowiedzi powinna być "w tym roku").

Ostatnie (nie)ruchy mogłyby sugerować "wybicie" w okolice 1.3 zł, a tymczasem spadek (grubo?) poniżej złotówki, co moim zdaniem wiedzie w okolice 6x zł/akcja

Wszystko to jak wojna na Ukrainie: "dziwne"
  • Re: Nowe dno Autor: ~yy [37.249.190.*]
    Czekamy, czekamy i codziennie nowe dno, gra jest na ukończeniu wygląda dobrze, oczekiwania swoje, a kurs akcji swoje.
  • Re: Nowe dno Autor: ~dan [159.253.242.*]
    Absolutnie zero logiki w tym jest. Zamiast po ogłoszeniu gry powinno się piąc w górę idzie w dół, bez sensu...
  • Re: Nowe dno Autor: s3kawka [185.135.2.*]
    Akcjonariat oddaje (sądząc po kolumnach: "ulica")
    Jest na Giełdzie kilka "bezpiecznych" spółek, więc zmeczeni/znudzeni ludzie oddają akcje Digitala i kupują to co rośnie
    Tu zawsze można wrócić, często kupując poniżej ceny (wcześniejszej) sprzedaży
  • Re: Nowe dno Autor: ~yy [37.30.2.*]
    To co teraz po zobaczeniu trailera i ocenie, że jest fajne,dobre,super itp. nowe dno będzie tu codziennie? Przecież to jest porąbane :)
  • Re: Nowe dno Autor: ~Hehe [37.7.149.*]
    I jeszcze jedno i jeszcze raz witamy 0.67
    I następne nowe dno i tak do ilu?
  • Re: Nowe dno Autor: ~Stratny [89.231.212.*]
    Taka prawda ze wygladajaca jak gry przegladarkowe hitem wielkim nie bedzie i nikogo za bardzo nie zacheca do inwestowania. Kazdy tylko liczy na podbitke kursu zeby stad uciec i tylko to jest pocieszajace ze january tez bedzoe kiedys chcial upchac akcje w rynek i bedzie musial wczesniej podniesc kurs
  • Re: Nowe dno Autor: paaulinka [87.205.170.*]
    O ile mnie pamięć nie myli, to January za większość akcji które zebrał z rynku płacił sporo niżej.
  • Re: Nowe dno Autor: ~Jfk [46.151.143.*]
    Po ile january kupowal?
  • Re: Nowe dno Autor: ~hmm [31.61.180.*]
    Co nie zmienia faktu, ze january akcje po 2 zł upychał, wiec pewnie uznał ten próg za nieosiągalny w przyszłości, a obecnie może upychać akcje z arturem górskim.

To dobra nauczka dla firm chcących wejść na giełdę, żeby robić to jednak przez IPO, a nie z tymi partaczami i dobra nauczka dla inwestorów, że w spółki Januarego się nie wchodzi.
    Kolejne nowe dno, ile już tego tu było...
  • Re: Nowe dno Autor: ~hmm [31.61.180.*]
    O ile mnie pamięć nie myli to jrholding musi mieć wyniki, a im sprzedawał powyżej złotówki.
[x]
ICECODE 0,44% 0,46 2025-10-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.