Trzeba uzbroić się w cierpliwość i już za jakieś 2-3 lata sytuacja bedzie bardziej klarowna. Wtedy można sobie pozwolić na jakiś niewielki zakup. Nie wcześniej
....no to wysypuj na rynek. Chętnie wezmę... Jestem z branży relpola i gdzie się nie obrócę tam relpol. Jakie urządzenie nie roznbiorę tam relpol. nawet w chińczyku znalazłem relpola przekaźniki :) także ten....
Jak wczytasz się w raporty to będziesz wiedział że w IV kwartale spółka zwiększyła stan zapasów o ponad 5.5mln zł (a r/r o ponad 8mln) co obniżyło wynik. To świadoma decyzja aby zabezpieczyć ciągłość produkcji na czas wzrostu cen surowców i zrywania ciągłości dostaw. Mam i trzymam, jak pisiory odblokują OZE to i notowania ruszą.
Wynik rzeczywiście jest zrobio y zapasami. Ich ponad 25% wzrost spowadował odpowiednie techniczne zmniejszenie zysku. Czy to celowy zabieg celem obniżenia wyniku czy wyjście naprzeciw problemom materiałowym i problem.om z towarami to już by trzeba zarząd dopytać. Raport nie wygląda źle jak mu się tak głębiej przyjrzeć a spółka ewidentnie próbuje się obudzić ze snu.