Garstecki i Ruta wiedzą juz co się wydarzy. Nam pozostaje jedynie czekać, nie spodziewam sie jednak żadnego info wcześniej niz wieczorem 27.03. Zawsze podają wszystko na ostatnią chwilę xD Fajnie gdyby bylo to info o sprzedaży...
Do 27.03 bo taki ostateczny termin sprzedaży wyznaczyli im co niektórzy uczestnicy tego forum. Po tym terminie nie mają już prawa sprzedać twierdzą inni. Jeszcze inni twierdzą, że nie mają czego sprzedawać i wreszcie są też tacy co wiedzą, że nie ma komu sprzedać, a wszystko to pod groźbą złowieszczej liczby 162.
Sekta 27.03 ucichła. Mamy tu jeszcze paru innych oczadzonych wizją globalnych firm. Wsztscy ucichną jak spółka sięgnie po nową emisję, tym razem z rynku.
Krakacz ucichnie jak zrealizują sprzedaż i kurs wybije 162, czyli nigdy. Trzymajcie się.
Może odpowiem, fakty są takie, że mało co wiemy i musimy czekać. Bez akcji wypadamy z gry, gram dalej do końca i nie narzekam, bez ryzyka nie wygrasz:)))
To może ja podpowiem. Kolega Jj o 18.57 napisał, że zaczyna się czas faktów. Trzy minuty się pośpieszył, bo Fakty zaczynają się o 19.00.
A co do paranoi co niektórych związanej z liczbą 162 czy jakoś tak, to może podpowiem słowami wieszcza, że to nie 162, a 44 było liczbą, która miała nas zbawić. Jak ktoś próbuje być nowym wieszczem to niech popisze się może jakąś (szczątkową choćby) inteligencją i spróbuje uzasadnić swoje (narkotyczne?) wizje :)
Moim zdaniem 44 było lepszą prognozą. 44 setki oczywiście :)
O tym skąd pochodzi cena 162 napisałem pół roku temu, zostałem odsądzony od wszystkiego przez narzucającą wtedy narrację sektę wieszczącą rychłą sprzedaż za setki milionów USD. I co? Ano nic. To Krakacz miał rację, a sekta zniknęła z forum. Pozostała garstka innych odurzonych, ale już z inną narracją.
Tobie na pocieszenie dodam, że użycie twojej inteligencji dało wynik, też masz rację. 44 będzie, chociaż pewnie jeszcze nie w tym roku.
Ja tam jestem wdzięczny, że taki geniusz, znawca rynków i giełd, a zwłaszcza poziomu 162 wybrał spośród wielu innych spółek właśnie to forum do objawiania maluczkim meandrów inwestowania i nasadzań.