• Może tu się pojawić większa rozgrywka Autor: ~Kozik [5.173.40.*]
    Hasła o 67zł, a nawet x2 mogą za chwile wejść do gry. Nie ze względu kolor włosów pokemona czy rozmiar implantów jego dmuchanej mikro lalki, ale na popularność papieru wśród leszczyny (sam jestem w gronie) i możliwości fajnego zarobku.
    Oczywiście scenariusz i realizacja spekularne.
  • Re: Może tu się pojawić większa rozgrywka Autor: ~Gość [31.0.74.*]
    Ty tak na serio
  • Re: Może tu się pojawić większa rozgrywka Autor: ~myślę [83.10.67.*]
    Szykuje się grube wejście , myslę ,że lada dzień będzie ogłoszenie walnego , a potem wystarczy ,że ogłoszą to na kanale, dodatkowo mogą również wszystko spotęgować reklamą nowych lodów , i pewnie mają jeszcze inne ciekawe tematy w kieszeni...
    Widać, że już w okolicach 7 się wyprzedało ,a teraz będziemy powoli szli na 12-14 ,tak misię wydaje
  • Re: Może tu się pojawić większa rozgrywka Autor: ~MC2 [80.55.171.*]
    Siedzę z akcjami już od dłuższego czasu i również dobierałem (patrz: uśredniałem) przy niższych cenach bo jestem przekonany, że po pierwsze - sprawa giełdy dla EKIPY jest priorytetem i na pewno zostanie sfinalizowana (wszelkie sygnały wysyłane od nich o tym świadczą) i po drugie - nie zdajemy sobie sprawy jak dużo hałasu Ekipa potrafi uzyskać i podbić kurs, ma do tego wszelkie możliwe narzędzia marketingu XXI wieku i wie jak się nimi posługiwać. Zwróćcie uwagę ile jest na giełdzie fajnych spółek technologicznych z potencjałem i całkiem niezłymi zyskami, ale ich przekaz do akcjonariuszy sprowadza się do newslettera z wynikami albo jałowych przekazów online, przy których można zasnąć. Zobaczycie, że EKIPA was mocno zaskoczy.
  • Re: Może tu się pojawić większa rozgrywka Autor: ~OIsank [5.173.32.*]
    wystarczą bzdety jako zapalnik dla mocnych spekulantów, jak za kowida czy na lubawach tydzien temu.Maluchu z ulicy pobiegną jak stado - o to chodzi, na to czekaliśmy
[x]
EKIPA 1,46% 2,09 2025-09-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.