Spółka zapomniana, a lada moment wyniki. Dokładnie to w poniedziałek. Jakieś prognozy? Ja nie skromnie napiszę, że możemy zobaczyć nawet 4mln zysku netto. C/z 5. Tańszej spółki gamingowej to chyba nie ma. Myślę, że zdradzą też jakieś informacje odnośnie nowych produkcji.
Wyniki pewnie będa dobre ale to już historia i w znacznej mierze zdyskontowana po IIIQ (choć może coś ruszy na kursie). Są niestety i problemy - (a) parktyczny brak nowych projektów (3 fajne udane gry nie będa sie wiecznie monetyzować) oraz (b) zerowa komunikacja z inwestorami czego symbolem jest "nieaktywny" adres mailowy do ich RI i cisza w ESPI od tygodni. W tle mamy też całkowity marazm na obrotach. Jeśli to jest ta nowa "zachodnia" jakość jaką wniósł Prezes to słąbo to wygląda. Piszę to z przykrością bo sam mam całkiem sporo akcji. Pozdrawim akcjonariuszy i mimo wszytsko trzymam mocno kciuki.
W 1 kwartale mówili o dodatku do ES, może coś przy wynikach powiedzą, zresztą pisali o tym, że 2022 roku "Witam wszystkich! Ta aktualizacja zawiera kilka długo oczekiwanych poprawek i kilka poprawek balansu, mających na celu ulepszenie niektórych odłamków i niektórych niewykorzystanych talentów. My w Fallen Flag chcielibyśmy również skorzystać z tej okazji, aby życzyć wszystkim naszym graczom wesołych świąt i poprosić was, abyście mieli oko na Eldest Souls w nowym roku, ponieważ większe i lepsze rzeczy dopiero nadejdą! ."