• POWROT >4 SOON Autor: ~VENDETTA [78.9.26.*]
    Niech tylko się ESPI zaczną sypać i wrocimy powyzej 4. Przejęcie soon, MYTHBUSTERS portowany, CH1986 oraz Medieval w produkcji. Ciekaw jestem na jakim etapie są z CH 1986, pewnie bedzie info w raporcie za kilka dni.
    Dzis + 5 % przy 300 PLN obrotu.;-) 2000 PLN pewnie by tu zrobilo gorne widły, arkusz mega dziurawy. Oby sie tylko minimalny popyt pojawił i bedzie OK.
  • Re: POWROT >4 SOON Autor: ~Gun [5.173.88.*]
    Ja wiszę na tym śmieciu po 9zl, więc poproszę wyżej, żebym mógł wywalić to gunwo
  • Re: POWROT >4 SOON Autor: ~Jakub [31.0.50.*]
    I nie ustedniasz? Teraz tu już będzie tylko lepiej… nowe otwarcie
  • Re: POWROT >4 SOON Autor: ~VENDETTA [78.9.26.*]
    Ja usrednialem po 2,3 i 2,7 i średnią mam teraz ok. 5 PLN. Papiera 2210 sztuk, jeszcze tylko 100 % i jestem na zero.;-)
    Ile tego towaru macie? Usredniacie? kilka tysiecy sztuk i wracamy na 4, ale niestety popytu brak bez ESPI.
  • Re: POWROT >4 SOON Autor: ~Jakub [91.201.121.*]
    Ja już uzbierałem 31k, a srednia dużo niższa niż Twoja, ale tez cały czas dobieram jak mi spływa świeża kasa
    Śmieci się wywala, nie usrednia. Wolę dobierać teraz spółki, przed którymi srogie odbicia/wzrosty w związku z wojna, niż kisić większym pakietem tutaj. Kolejny cholerny krzak od plejweja.
    W ogóle to jaka tu płynność jest. 25 akcji na dzień, albo po kilkaset.
    Powodzenia z opchnieciem tysięcy akcji, pod warunkiem, że ktoś jeszcze będzie chciał do brać.
  • Re: POWROT >4 SOON Autor: ~jb [185.242.252.*]
    ruch się dopiero zacznie jak moviegames ich przejmie. spekulacyjnych wzrostów też się nie spodziewam, ale liczę na stabilizację powyżej 4zł w tym roku. a w kolejnych latach to zależy już od rozwoju i wyników.
  • Re: POWROT >4 SOON Autor: ~Jakub [31.0.41.*]
    Płynność mała - z tym się zgodzę, ale już nie jeden raz płynność na spółkach wzrastała „od zera” do set tysięcy zł w krótkim czasie… inwestując tu liczyłem się z tym, ze kasa będzie zablokowana na dłuższy czas (szczerze liczyłem, ze krócej), ale poczekam - jeśli śmieć to trzeba było wywalić z mała strata (zgodnie z zasada tnij stratę póki mała)… jakościowo gry robia dobre, jedyny problem to (świadome, bo rozmawiałem na ten temat z była Prezes) celowanie w zbyt niszowa grupa odbiorców, ale mam nadzieje, ze teraz się to zmieni i oprócz portowania dokończą własne produkcje - czuje, ze na dniach info z MOV - być może nawet jutro przy okazji raportu
[x]
DETGAMES 1,60% 1,90 2025-10-10 10:23:15
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.