Niech tylko się ESPI zaczną sypać i wrocimy powyzej 4. Przejęcie soon, MYTHBUSTERS portowany, CH1986 oraz Medieval w produkcji. Ciekaw jestem na jakim etapie są z CH 1986, pewnie bedzie info w raporcie za kilka dni. Dzis + 5 % przy 300 PLN obrotu.;-) 2000 PLN pewnie by tu zrobilo gorne widły, arkusz mega dziurawy. Oby sie tylko minimalny popyt pojawił i bedzie OK.
Ja usrednialem po 2,3 i 2,7 i średnią mam teraz ok. 5 PLN. Papiera 2210 sztuk, jeszcze tylko 100 % i jestem na zero.;-) Ile tego towaru macie? Usredniacie? kilka tysiecy sztuk i wracamy na 4, ale niestety popytu brak bez ESPI.
Śmieci się wywala, nie usrednia. Wolę dobierać teraz spółki, przed którymi srogie odbicia/wzrosty w związku z wojna, niż kisić większym pakietem tutaj. Kolejny cholerny krzak od plejweja.
W ogóle to jaka tu płynność jest. 25 akcji na dzień, albo po kilkaset.
Powodzenia z opchnieciem tysięcy akcji, pod warunkiem, że ktoś jeszcze będzie chciał do brać.
ruch się dopiero zacznie jak moviegames ich przejmie. spekulacyjnych wzrostów też się nie spodziewam, ale liczę na stabilizację powyżej 4zł w tym roku. a w kolejnych latach to zależy już od rozwoju i wyników.
Płynność mała - z tym się zgodzę, ale już nie jeden raz płynność na spółkach wzrastała „od zera” do set tysięcy zł w krótkim czasie… inwestując tu liczyłem się z tym, ze kasa będzie zablokowana na dłuższy czas (szczerze liczyłem, ze krócej), ale poczekam - jeśli śmieć to trzeba było wywalić z mała strata (zgodnie z zasada tnij stratę póki mała)… jakościowo gry robia dobre, jedyny problem to (świadome, bo rozmawiałem na ten temat z była Prezes) celowanie w zbyt niszowa grupa odbiorców, ale mam nadzieje, ze teraz się to zmieni i oprócz portowania dokończą własne produkcje - czuje, ze na dniach info z MOV - być może nawet jutro przy okazji raportu