Kiedy będzie to 2zl tępy trollu ? Wchodzisz tu tylko jak kurs trochę spadnie i naganiasz na spadki, wyzywasz ludzi a sam jesteś zwykłym tępym trollem spadkowym. Kiedy to 2 zł będzie ? Już tyle razy miało być i co ? Ludzie czekają żeby dobrać tępy trollu.
Będzie, będzie 2 zł lub niżej.
Chwila cierpliwosci.
Zaczynacie nurkowanie głęboko pod wodę bez butli tlenowej.
Czas kończyć te wygłupy po 6 zł i rozpocząć dynamiczny rajd na 2 zł.
Tępy trollu ostatnio wieszczyła 2 zł PKC bez spadochronu, minęły 3 tygodnie i gdzie to PKC na sprzedaż ? Nie kompromituj się. Jak mówiłem przylazles jak się pojawia mały spadek i znowu bredzisz o 2 zł.
Bardzo mądrze zrobiłeś - odkupisz sobie po 2 zł i wywalisz po 4 ze 100% zyskiem. Cypryjski "pump and dump". Kto troche zna się na giełdzie wiedział o co chodzi. PkC trzeba było wiać i to szybko. A to wszystko pod parasolem "wielkiego" PLW.
ze strata poszło bo cyryjczyk walił ostro papierem w rynek, mimo to ciesze sie bo bardzo dobry ruch zrobiłem a WL i liczba sciągnieć demo mnie w błąd wprowadziły
Uaktywniła się bo spadki ? Mialo być po raporcie PKC bez przystanku. Dalej trollu tępy o tym 2zl mówisz ? Jak we wtorek wróci na 7 to wróć tutaj i coś napisz o wzroście heheh. Jaki masz interes w naganianiu na spadki ? Dodajesz posty tylko po spadku i znikasz jak nic się nie dzieje albo rosnie. Ucisz się w końcu tępy trollu.