na całą stronę, a kurs ZERO. Dzień przed świetnym z pewnością raportem a obrót ZEROWY. Dno i kupa mułu. O przepraszam obrót 6 złotych.W arkuszu absurdalnie pusto , po co takieg... na rynku , sie pytam.
Dnia 2022-03-15 o godz. 13:04 ~Venture napisał(a): > a ile sa wg Ciebie warte akcje?
nie przejmuj sie nim on tak ma, co jakiś czas mu się ulewa coś o dnie i o mule i zawsze zastanawia się po co ta spółka jest na giełdzie.... jakiś taki mało stabilny emocjonalnie kupiłby coś płynnego np. Allegro i dał by spokój, bo rzeczywiście ciężko się to czyta
a Ty edi jesteś zadowolony z tej spółki - pytam się? siedzisz tu ty i Venture jak przyspawany , kazdy mój post komentujesz od razu więc co- jesteś zarobiony czy lubisz takie beznadzuene spółki? Żeby było jasno benzdziejne w sensie giełdowym, nie mówię o portfelu. To jedno powinno iść w parze z drugim ale tu jest wszystko do góry nogami. Dno zarządcze i tyle. Akcje są warte tyle ile ktoś jest w stanie zapłacić a tu niestety nikt tego nie chce.. Już mówiłe sam Elon Musk by tego nie ruszyl. Chcę z tego wyjść ale nie poniżej kosztów zakupu, bo kiedyś niestety uwierzyłem w tą sółkę i to był mój największy błąd. Tu nawet zarząd robi skup i nic nie kupuje, zresztą i tak w tej cenie nikt by mu sie sprzedał. Więc tak się to telepie bez sensu.oststnie 5 lat -50% straty. W tm czasie rynkowe sukcesy , niektóre spektakularne.
Dnia 2022-03-15 o godz. 15:04 ~spectra napisał(a): > a Ty edi jesteś zadowolony z tej spółki - pytam się?
nie wdając się w pyskówkę - tak, jestem zadowolony na chwilę obecną mam ok 85% zysku i patrzę na perspektywę kilku następnych lat to się nazywa inwestowania, a ty chyba mylisz inwestycję z graniem na giełdzie
to ciekawe ile masz akcji chyba 2400 sztuk, wtedy rozumiem bo z tej inwestycji możesz wyjść. Jakbym miał taki zysk to dawno bym z tej padaki sp...... na coś płynnego. A tu kto wpadnie zostaje zamurowany.
A ja wszedłem tydzień temu, niewielkim pakiecikiem i dziś jestem zadowolony. Przetrzymam 5 lat, będzie 10X. Pojawi się zainteresowanie, będzie i płynność. Pozdrawiam długofalowych