Coś nie hula. Kliknij te czerwoną strzałkę.
Whoops, looks like something went wrong.
Po prostu w dobie wojny cyfrowej trzeba z dystansem patrzeć na to co w sieci się czyta.
Ciekawe co jutro tu wymodzicie.
Naganiajcie, naganiajcie...
Już spadam i nie gadam.
Tylko uważajcie z tą spekulacją, bo znów was na miesiąc zawieszą.
Też mnie to zastanowiło ale wpisz sobie "STORM 3M - 243" w Google i się pojawia strona Ursusa na 1 miejscu, pozycjonowanie w google to już nie kwestia hakerstwa, to legitna strona
Dnia 2022-03-14 o godz. 23:05 ~hmmmm napisał(a): > ursus ma wszystko do produkcji tych wozów . w 2015 r zabrakło inwestora ale teraz sytuacja jest inna. > > sanacja i jedziemy - > 10pln.
A co ma Ursus do produkcji "tych wozów" czego nie miał w 2015r? Tylko konkrety poproszę - co, gdzie i ile.....
Dnia 2022-03-14 o godz. 23:15 ~smaksziom napisał(a): > Zbyt kolego :)
To zbyt mało kolego :)) Ten sam zbyt mają wszystkie firmy produkcyjne w branży i nie są bankrutami :) Posiadają nowoczesne hale produkcyjne tętniące życiem z wykwalifikowaną załogą i notują od lat pokaźne zyski a tym samym są wiarygodne na rynku.
Ten tydzień będzie kluczowy. Jeśli dzisiaj znowu otwarcie będzie na górnych widłach to jestem przekonany że możemy mieć tutaj bardzo duże wzrosty w najbliższych tygodniach.
Nadal mało osób interesuje się spółką a pomimo tego kurs rośnie.
Pamiętam jak na Biomedlub były obroty po 1-2 mln dziennie a potem po 400-500 mln
Dnia 2022-03-14 o godz. 22:01 ~smaksziom napisał(a): > Ursus ma w ofercie pojazdy wojskowe storm 3. Myślę, że pod to może być gra. > > https://www.ursus.com/pl/produkt/storm-3m-243
Producenci sprzętu rolniczego, w okresie konfliktów zbrojnych, zawsze przestawiali się na produkcję sprzętu wojskowego. Dlaczego URSUS miał by być gorszy. Nawet naprawa uszkodzonego - przez Rosjan - amerykańskiego sprzętu i czołgów da korzyści rozwojowe i finansowe.
Dnia 2022-03-15 o godz. 10:17 ~Obserwator napisał(a): > Dnia 2022-03-14 o godz. 22:01 ~smaksziom napisał(a): > > Ursus ma w ofercie pojazdy wojskowe storm 3. Myślę, że pod to może być gra. > > > https://www.ursus.com/pl/produkt/storm-3m-243 > > Producenci sprzętu rolniczego, w okresie konfliktów zbrojnych, zawsze przestawiali się na produkcję sprzętu wojskowego. > Dlaczego URSUS miał by być gorszy. > Nawet naprawa uszkodzonego - przez Rosjan - amerykańskiego sprzętu i czołgów da korzyści rozwojowe i finansowe.
Zgadza się, fabrykę maszyn rolniczych można przestawić na produkcję uzbrojenia. Tylko po co wywalać pieniądze w oddłużenie Ursusa skoro w Polsce są setki producentów maszyn rolniczych które świetnie prosperują i nie mają żadnych długów?!