Farm 51 robi lub robił rzeczy dla Polskiego Wojska , dokładnie dla OBRUMU symulatory oraz inne projekty ..... przy WW3 przecież się chwalili że gra powstaje przy współpracy z wojskiem , mogą być w posiadaniu jakiś wrażliwych danych .... wydawca z Rosji , ma pomagać przy serwerach itp.
zero większych w akcjonariacie , pomyślcie ludzie gdzie ładujecie pieniądze ???
No to niezły "patriota", idź sobie protestować my.games czy vk... Dlaczego Polską spółkę atakujesz leszczu? Polską spółkę z Polskimi pracownikami, współpracującą z Polskim Wojskiem z Polskim akcjonariatem... Narażasz wiele lat ciężkiej pracy, swoich rodaków, robiąc zamęt, insynuując i siejąc dezinformację po to żeby uwalić akcje dla swojego marnego zarobku... Prawdziwy patriota, gratulacje... Żenada
wiec mozesz nam powiedziec co tutaj robisz? prawdziwemu patriocie godnosc nie pozwolila by wejsc na bankiera farmy, chyba, ze jednak wyczules, pieniandz
Wy już naprawdę nie wiecie co pisać , co zarzucać pewnie jest tu dużo takich co piszą to aby kupić parę groszy taniej ale pisze tu ponieważ rosja jest najwiekszym wrogiem Polski , nie ma mocnej i silnej Polski bez słabej rosjji i na odwrót wiec zawsze i wszedzie jest mi na rękę jej osłabianie
naprawdę wali mnie czy cena jest 35 czy 65 , ale nie wali mnie los Polski a ta spółka zamiast dać komunikat że zrywamy umowę z mygames siedzi cicho a nawet mota się z grafikami wspierającymi Ukrainę , skoro gra jest tak dobra to nie powinni mieć problemu z znalezieniem nowego , mogli by to przekuć w sukces a tak smród będzie tu się długo ciągnął i nie zmienią to żadne piki , odtworzenia na yt i opinie graczy
World War 3 powstaje przy współudziale ekspertów z segmentu zbrojeniowego i przedstawicieli wojska. Pracuje nad nią grono międzynarodowych specjalistów m.in. z GROM, SAS, czy SEAL’s. – Jesteśmy także oficjalnym partnerem kluczowych podmiotów polskiego przemysłu zbrojeniowego w tym Polskiej Grupy Zbrojeniowej oraz Centrum Symulacji Ośrodka Badawczo-Rozwojowego Urządzeń Mechanicznych (OBRUM) – mówi Marcin Eller. –
The Farm51 współpracuje z wymienionymi organizacjami na polu symulatorów treningowych i wirtualnych strzelnic, które podnoszą sprawność żołnierzy i minimalizują koszty związane z tradycyjnym treningiem na polu walki. Doświadczenie wyniesione z tej współpracy wpływa na efekty prac przy projektach związanych z branżą gier.