o wujek dobra rada się ukazał :) wątpię mocno w to co piszesz cwaniaczku. Jedna z największych firm kurierski, kurierów maja w pytę jakże zyski będą znaczące. Kupuj cwaniaczku bo zaraz odetną i taki będzie finał.
tak jak pisałem g0wno zarobili z tej i innych umów inpost dhl itp.... tylko straty gdyby ta emapa naprawdę zarabiała cokolwiek dawno by to ktoś przejął za grosze. W raporcie brak informacji co do odszkodowania od allianz więc moim zdaniem rozprawa się nie odbyła i brak terminu. Teraz czas na dodruk mln akcji i wyczekiwanie na informacje od MSWIA o zgode na przejecie emitela (może być impuls podjazdu do 0,60 groszy i zarobku 50%) Ogólnie teraz po wskaźnikach C/Z zrobił się od wczoraj po raporcie nie miły balon ,myśle że rynek to wyceni w nadchodzących sesjach. To wszystko tylko wyraziłem swoją opinie.
nie mart się nie jesteś w najgorszej sytuacji... są i tacy co mają powyszej 5 pln. Niemniej jedna uważam że spółka powinna być wyceniona przez rynek powyżej 2 PLN dzięki emapie bo to ona stoi z tymi wszystkimi kontraktami. Rozwiązania VRP są nadal potrzebne w sektorze logistyki bo mają wpływ na obniżenie kosztów działalności.
uśredniając to jest czysta droga do wyzerowania się ,masz po 2 to czekaj na cud ! ja tam czekam na widły przy 0,35 z małym kapitałem tylko dlatego iż interesuję mnie ponowne wejście pod apple w razie jego przedłużenia pazdziernik - liistopad
tak jak pisałem rynek zaczyna wyceniać kwita i mamy -20% od fantastycznego raportu. Myślę że przyszły tydzień zejdziemy poniżej 0,3xxxx i wtedy zacznie się opór. Miłego weekendu tym co czekają na sensowną obniżkę i tym co czekają na 2 żeby zejść za haku
Raport przecież nie był zły. Był po prostu nijaki. Może nadzieje były zbyt rozbuchane? Tylko dobre info na Magnie uratuje tutaj kurs. Jeśli nic się nie wydarzy to kto wie może i zejdzie poniżej 0,4?
Dnia 2022-08-19 o godz. 17:21 ~wujek napisał(a): > tak jak pisałem rynek zaczyna wyceniać kwita i mamy -20% od fantastycznego raportu. > Myślę że przyszły tydzień zejdziemy poniżej 0,3xxxx i wtedy zacznie się opór. > Miłego weekendu tym co czekają na sensowną obniżkę i tym co czekają na 2 żeby zejść za haku >
Jaki i pod co tu miałby być opór? Jeśli co rok generują straty, to kiedy wyjdą na plus? Koszty pewnie co miesiąc mają większe, a nowych kontraktów na których mogliby coś wiecej zarobić brak.
aktualna wycena 06 nie pozwoli na zejście jeszcze niżej. Mają jeszcze tą ziemie w czasnkowie której nie sprzedali Jest tez sprzedaz 3mln szt poza rynkiem w okolicach 0,70groni Wiec sam widzisz 0,3xxx to dla mnie opór i tutaj chcę podjąć wyzwanie kupna