rozumiem, choc moze to zle zabrzmi, ale z doswiadczenia wynika, ze jak sa malkontenci na forum to dobrze wrozy w niedalekiej przyszlosci - w mnie sprawdza sie w ok. 90%, choc sam nie analizuje za bardzo ich wpisów. Udanego dnia!
Dnia 2022-03-14 o godz. 10:59 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-03-14 o godz. 10:51 ~hmm napisał(a): > > :):):):) I tak od roku ci dobrze wrozy z 5,50 ---------------------------------------> 1.60 > > Nie płacz już i kup sobie trochę akcji, bo na niższe poziomy raczej się nie doczekasz :-).
Masz rację wcpunk, już kilku tu takich było co to uwierzyli w te twoje i nie tylko twoje j,w, "pobożne życzenia" ,... i wyszli jak przysłowiowy C.F. Zabłocki na mydle ,.... i śladu po nich nie ma Niektórzy te "pobożne życzenia" podpierali "fachowymi" analizami (wolny-/+; sand76) i też śladu po nich nie uświadczysz
Dnia 2022-03-14 o godz. 11:41 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-03-14 o godz. 10:59 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2022-03-14 o godz. 10:51 ~hmm napisał(a): > > > :):):):) I tak od roku ci dobrze wrozy z 5,50 ---------------------------------------> 1.60 > > > > Nie płacz już i kup sobie trochę akcji, bo na niższe poziomy raczej się nie doczekasz :-). > > Masz rację wcpunk, już kilku tu takich było co to uwierzyli w te twoje i nie tylko twoje j,w, "pobożne życzenia" ,... > i wyszli jak przysłowiowy C.F. Zabłocki na mydle ,.... i śladu po nich nie ma > Niektórzy te "pobożne życzenia" podpierali "fachowymi" analizami (wolny-/+; sand76) i też śladu po nich nie uświadczysz
Widzę , że "prawdziwi" fachowcy j.w. wracają na forum (na razie na wątki dla zarejestrowanych) czyli dalsze spadki jak w B A N K -u
Dnia 2022-03-14 o godz. 14:47 ~hmm napisał(a): > Dnia 2022-03-14 o godz. 10:59 cmpunk napisał(a): > > Nie płacz już i kup sobie trochę akcji, bo na niższe poziomy raczej się nie doczekasz :-). > > dlaczego oczekujesz ode mnie ze bede wyrzcal pieniadze w bloto? to juz wolę dac na uchodzcow
Bo cwaniakujesz i oczekujesz gwiazdki z nieba. A tak się nie da :-).
Dnia 2022-03-15 o godz. 12:58 ~Ja napisał(a): > Czegoś jednak chcesz-bo ciągle tu siedzisz i spamujesz --z czego ty żyjesz-czyżby z tego spamu? - može i tak ale co to za zycie-wspōłczuje
Może hmm chce gonić i naśladować naszą forumową legendę- scettino?
zyje z uczciwej pracy a wspolczuj lepiej sobie ze sie nie uczysz nic a nic na bledach. o moje zycie sie nie martw bo jest dosc udane I nie mam powodow do narzekan,
o kazdej porze nocy? chyba cie ponioslo... zdarza mi sie zajrzec przez chwile w wolniejszym momencie w ciagu dnia, wrzucic jeden albo dwa wpisy, no chyba ze cmpunk sprowokuje mnie swoimi madrosciami i zlotymi myslalmi to czasem wiecej, ale wybacz ja mam naprawde wazniejsze sprawy i ciekawsze rzeczy w zyciu niz uzeranie sie z wami
Dnia 2022-03-15 o godz. 15:32 ~hmm napisał(a): > zyje z uczciwej pracy a wspolczuj lepiej sobie ze sie nie uczysz nic a nic na bledach. o moje zycie sie nie martw bo jest dosc udane I nie mam powodow do narzekan,
Nie było mnie tu przez cały dzień , ale jak widać nic nie straciłem. wcpunk jest tu znany z dawania "świetnych" rad innym ,.... cóż jak się patrzy z perspektywy budki wartowniczej świat wygląda zupełnie inaczej. A co do uczenia się na "błędach" w inwestowaniu na akcjach swn , wcpunk raczej ich popełnić nie może z powodu zupełnego braku akcji snw i podobnie jest na jego wątku (dla zarejestrowanych) zupełna klapa w ciągu 2 dni AŻ 6 wpisów w tym "TYLKO" 4 samego cempa w formie "reklamy" i przypominaniu o zdarzeniach z przed 1,5 - 2 lat , PLUS mrzonki o potędze i pobożna życzenia
Dnia 2022-03-14 o godz. 14:47 ~hmm napisał(a): > Dnia 2022-03-14 o godz. 10:59 cmpunk napisał(a): > > Nie płacz już i kup sobie trochę akcji, bo na niższe poziomy raczej się nie doczekasz :-). > > dlaczego oczekujesz ode mnie ze bede wyrzcal pieniadze w bloto? to juz wolę dac na uchodzcow
Taaaaakkkk niżej to już tu NIE BĘDZIE HAHAHhhhaaaaaaaaaaaaaaaa ile razy to już tu było GRANE ???
Dnia 2022-03-16 o godz. 09:28 ~Ktoś napisał(a): > Ja czy to aby an pewno było cmpunka ? :-), P.S. Obroty powalają
Zakładam, że nie do mnie :-). Ale zobaczcie arkusz zleceń, niedawno było pusto do 1,67, aż tu nagle pojawiły się mikropakiety blokujące kurs. Desperaci, czy celowy zabieg? :-)
Dnia 2022-03-16 o godz. 10:44 ~Ktoś napisał(a): > Nie podoba mi się ten kurs (1), 666
Na to samo zwróciłem uwagę. W sumie nie mam nic przeciwko, ale o wiele bardziej by mi się podobał, jakby wynosił co najmniej 6,666, a jeszcze lepiej 666,666 :-D.
HAHAhhaaa Jakieś niedomówienia i nieporozumienia jak to zwykle w "rodzinie" a nasz wcpunk dostrzeże nawet najmniejsza zmianę na arkuszu zleceń ,..... i od razu daje trafną diagnozę, oczywiście TYLKO pozytywną dla dalszego "dynamicznego" rozwoju holdingu snw ,....
A obroty (jak na snw) nie są takie tragiczne,... bywało tu i na wikanie już znacznie, znacznie gorzej
Ps. cempek , zamartwiałeś się tak mocno o SferaNET może mi podpowiesz co ja tam mam robić ???? HAHAHhhaaaaaa
Dnia 2022-03-16 o godz. 10:54 ~J-23 napisał(a): > HAHAhhaaa > Jakieś niedomówienia i nieporozumienia jak to zwykle w "rodzinie" > a nasz wcpunk dostrzeże nawet najmniejsza zmianę na arkuszu zleceń ,..... i od razu daje trafną diagnozę, oczywiście TYLKO pozytywną dla dalszego "dynamicznego" rozwoju holdingu snw ,.... > > A obroty (jak na snw) nie są takie tragiczne,... bywało tu i na wikanie już znacznie, znacznie gorzej > > Ps. > cempek , zamartwiałeś się tak mocno o SferaNET > może mi podpowiesz co ja tam mam robić ???? HAHAHhhaaaaaa
Widziałem. No, przyznam ci rację, rośnie przy niespotykanych obrotach, gdybym miał je (obroty) porównać do innych firm, to Lubawa musiałaby wygenerować z 50 milionów, a Sanwil z 1,5 miliona, żeby chociaż dogonić Sferanet. Także szacun wielki :-D.
Dnia 2022-03-16 o godz. 11:08 cmpunk napisał(a): > Tak się zastanawiam scett, może na Sferanet jakiś fundusz wchodzi? PZU albo Nationale? No bo drobnica to to nie jest :-O.
cemp , To bardzo dobra , wręcz świetna wiadomość !! Bo z 'holdu' snw fundusz systematycznie ,.......wychodzi i może wejdą do SferaNET zawsze dałoby się znaleźć jakąś synergię w działaniu obydwu podmiotów , ... juz ty to być w pozytywnym świetle 'naświetlił'
Dnia 2022-03-16 o godz. 11:30 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-03-16 o godz. 11:08 cmpunk napisał(a): > > Tak się zastanawiam scett, może na Sferanet jakiś fundusz wchodzi? PZU albo Nationale? No bo drobnica to to nie jest :-O. > > cemp , > To bardzo dobra , wręcz świetna wiadomość !! > Bo z 'holdu' snw fundusz systematycznie ,.......wychodzi i może wejdą do SferaNET zawsze dałoby się znaleźć jakąś synergię w działaniu obydwu podmiotów , ... juz ty to być w pozytywnym świetle 'naświetlił' > > HAHAhahahahaaaaaa
Nie cieszysz się, że Value FIZ sprzedał 2% aktywów? Trzeba było lepiej prezesowi doradzać, a nie tak z buta :-). Jak dziś dycha na Sferze pęknie, to będzie dla mnie znak, że Musk coś tam działa, może Starlinka ze Sferą kablem połączy? :-D