• j-23 -TWORCA SPAMU-ILE MOZNA? Autor: ~ja [79.186.244.*]
    po co to robisz-ty cały czas siedzisz na forum-ty masz w ogole jakis normalne zycie-czy tylko tym sie zajmujesz-zenada-ILE MOZNA?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.225.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.237.*]
  • Re: j-23 -TWORCA SPAMU-ILE MOZNA? Autor: ~Ja [5.173.16.*]
    J~23-Ty naprawdę jesteś zaburzony -
  • Re: j-23 -TWORCA SPAMU-ILE MOZNA? Autor: cmpunk [31.61.237.*]
    Dnia 2022-03-14 o godz. 09:27 ~Ja napisał(a):
    > J~23-Ty naprawdę jesteś zaburzony -

Dlatego też założyłem temat dla zarejestrowanych, bo zaraz by zaspamował.
  • Re: j-23 -TWORCA SPAMU-ILE MOZNA? Autor: ~optymista [109.206.198.*]
    rozumiem, choc moze to zle zabrzmi, ale z doswiadczenia wynika, ze jak sa malkontenci na forum to dobrze wrozy w niedalekiej przyszlosci - w mnie sprawdza sie w ok. 90%, choc sam nie analizuje za bardzo ich wpisów. Udanego dnia!
  • Re: j-23 -TWORCA SPAMU-ILE MOZNA? Autor: ~hmm [193.102.79.*]
    :):):):) I tak od roku ci dobrze wrozy  z 5,50 ---------------------------------------> 1.60
    Dnia 2022-03-14 o godz. 10:51 ~hmm napisał(a):
    > :):):):) I tak od roku ci dobrze wrozy  z 5,50 ---------------------------------------> 1.60

Nie płacz już i kup sobie trochę akcji, bo na niższe poziomy raczej się nie doczekasz :-).
  • Re: j-23 -TWORCA SPAMU-ILE MOZNA? Autor: ~J-23 [31.61.225.*]
    Dnia 2022-03-14 o godz. 10:59 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2022-03-14 o godz. 10:51 ~hmm napisał(a):
    > > :):):):) I tak od roku ci dobrze wrozy  z 5,50 ---------------------------------------> 1.60
    >
    > Nie płacz już i kup sobie trochę akcji, bo na niższe poziomy raczej się nie doczekasz :-).

Masz rację wcpunk, już kilku tu takich było co to uwierzyli w te twoje i nie tylko twoje j,w, "pobożne życzenia" ,...
    i wyszli jak przysłowiowy C.F. Zabłocki na mydle ,.... i śladu po nich nie ma
    Niektórzy te "pobożne życzenia" podpierali "fachowymi" analizami (wolny-/+; sand76) i też śladu po nich nie uświadczysz
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.237.*]
  • Re: j-23 -TWORCA SPAMU-ILE MOZNA? Autor: ~J-23 [83.28.216.*]
    Dnia 2022-03-14 o godz. 11:41 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-03-14 o godz. 10:59 cmpunk napisał(a):
    > > Dnia 2022-03-14 o godz. 10:51 ~hmm napisał(a):
    > > > :):):):) I tak od roku ci dobrze wrozy  z 5,50 ---------------------------------------> 1.60
    > >
    > > Nie płacz już i kup sobie trochę akcji, bo na niższe poziomy raczej się nie doczekasz :-).
    >
    > Masz rację wcpunk, już kilku tu takich było co to uwierzyli w te twoje i nie tylko twoje j,w, "pobożne życzenia" ,...
    > i wyszli jak przysłowiowy C.F. Zabłocki na mydle ,.... i śladu po nich nie ma
    > Niektórzy te "pobożne życzenia" podpierali "fachowymi" analizami (wolny-/+; sand76) i też śladu po nich nie uświadczysz

Widzę , że "prawdziwi" fachowcy j.w. wracają na forum (na razie na wątki dla zarejestrowanych)
    czyli dalsze spadki jak w B A N K -u

Dnia 2022-03-14 o godz. 10:59 cmpunk napisał(a):
    > Nie płacz już i kup sobie trochę akcji, bo na niższe poziomy raczej się nie doczekasz :-).

dlaczego oczekujesz ode mnie ze bede wyrzcal pieniadze w bloto? to juz wolę dac na uchodzcow
    Dnia 2022-03-14 o godz. 14:47 ~hmm napisał(a):
    > > Nie płacz już i kup sobie trochę akcji, bo na niższe poziomy raczej się nie doczekasz :-).
    >
    > dlaczego oczekujesz ode mnie ze bede wyrzcal pieniadze w bloto? to juz wolę dac na uchodzcow

Bo cwaniakujesz i oczekujesz gwiazdki z nieba. A tak się nie da :-).
    ja niczego nie oczekuje a przynajmniej od sanwila I od ciebie
  • Re: j-23 -TWORCA SPAMU-ILE MOZNA? Autor: ~Ja [5.173.144.*]
    Czegoś jednak chcesz-bo ciągle tu siedzisz i spamujesz --z czego ty żyjesz-czyżby z tego spamu? - može i tak ale co to za zycie-wspōłczuje
  • Re: j-23 -TWORCA SPAMU-ILE MOZNA? Autor: cmpunk [31.61.236.*]
    Dnia 2022-03-15 o godz. 12:58 ~Ja napisał(a):
    > Czegoś jednak chcesz-bo ciągle tu siedzisz i spamujesz --z czego ty żyjesz-czyżby z tego spamu? - može i tak ale co to za zycie-wspōłczuje

Może hmm chce gonić i naśladować naszą forumową legendę- scettino?
    zyje z uczciwej pracy a wspolczuj lepiej sobie ze sie nie uczysz nic a nic na bledach. o moje zycie sie nie martw bo jest dosc udane I nie mam powodow do narzekan,
  • Re: j-23 -TWORCA SPAMU-ILE MOZNA? Autor: ~ja [79.186.2.*]
    acha-twoja uczciwa pracato spamowanie na tym forum o kazdej porze dnia i nocy-FAJNA DEFINICJA UCZCIWEJ PRACY-zenada
  • Re: j-23 -TWORCA SPAMU-ILE MOZNA? Autor: ~hmm [178.42.52.*]
    o kazdej porze nocy? chyba cie ponioslo... zdarza mi sie zajrzec przez chwile w wolniejszym momencie w ciagu dnia, wrzucic jeden albo dwa wpisy, no chyba ze cmpunk sprowokuje mnie swoimi madrosciami i zlotymi myslalmi to czasem wiecej, ale wybacz ja mam naprawde wazniejsze sprawy i ciekawsze rzeczy w zyciu niz uzeranie sie z wami
  • Re: j-23 -TWORCA SPAMU-ILE MOZNA? Autor: ~J-23 [31.61.231.*]
    Dnia 2022-03-15 o godz. 15:32 ~hmm napisał(a):
    > zyje z uczciwej pracy a wspolczuj lepiej sobie ze sie nie uczysz nic a nic na bledach. o moje zycie sie nie martw bo jest dosc udane I nie mam powodow do narzekan,

Nie było mnie tu przez cały dzień , ale jak widać nic nie straciłem.
    wcpunk jest tu znany z dawania "świetnych" rad innym ,.... cóż jak się patrzy z perspektywy budki wartowniczej świat wygląda zupełnie inaczej.
    A co do uczenia się na "błędach" w inwestowaniu na akcjach swn , wcpunk raczej ich popełnić nie może z powodu zupełnego braku akcji snw i podobnie jest na jego wątku (dla zarejestrowanych) zupełna klapa w ciągu 2 dni AŻ 6 wpisów w tym "TYLKO" 4 samego cempa w formie "reklamy" i przypominaniu o zdarzeniach z przed 1,5 - 2 lat , PLUS mrzonki o potędze i pobożna życzenia
  • Re: j-23 -TWORCA SPAMU-ILE MOZNA? Autor: ~Ja [5.173.16.*]
    Sanwil wart 20% jachtu jakiegoś podrzednego oligarchenka-to chyba coś nie tak z tą wyceną
  • Re: j-23 -TWORCA SPAMU-ILE MOZNA? Autor: cmpunk [31.61.228.*]
    Dnia 2022-03-21 o godz. 09:26 ~Ja napisał(a):
    > Sanwil wart 20% jachtu jakiegoś podrzednego oligarchenka-to chyba coś nie tak z tą wyceną

Albo równowartość wynajmu na 6 tygodni jachtu Jaśka Kluczyka.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.28.216.*]
  • Re: j-23 -TWORCA SPAMU-ILE MOZNA? Autor: ~J-23 [83.28.216.*]
    Dnia 2022-03-14 o godz. 14:47 ~hmm napisał(a):
    >
    > dlaczego oczekujesz ode mnie ze bede wyrzcal pieniadze w bloto? to juz wolę dac na uchodzcow

Taaaaakkkk
    niżej to już tu NIE BĘDZIE
    HAHAHhhhaaaaaaaaaaaaaaaa
    ile razy to już tu było GRANE ???
  • Re: j-23 -TWORCA SPAMU-ILE MOZNA? Autor: cmpunk [31.61.235.*]
    Oj chłopcy. Naprawdę się wam musi nudzić. Ale próbujcie dalej, póki prepaidowy internet wam na to pozwala :-).
  • Re: j-23 -TWORCA SPAMU-ILE MOZNA? Autor: ~Ktoś [84.10.94.*]
    Jutro ustawa w Senacie
    https://www.polskieradio24.pl/5/3/Artykul/2919454,Co-dalej-z-ustawa-o-obronie-ojczyzny-Znamy-opinie-senatorow
  • Re: j-23 -TWORCA SPAMU-ILE MOZNA? Autor: cmpunk [31.61.252.*]
    Ustawa na bank przejdzie, a nasi bohaterowie wrócą z niczym, jak to zwykle bywa.
  • Re: j-23 -TWORCA SPAMU-ILE MOZNA? Autor: ~Ja [5.173.146.*]
    Jesteś chłopie zaburzony-ty naprawdę siedzisz tu cały czas - to gadanie - czcze gadanie to esencja twego naprawdę słabego zywota
    Ja czy to aby an pewno było cmpunka ? :-), P.S. Obroty powalają
    Dnia 2022-03-16 o godz. 09:28 ~Ktoś napisał(a):
    > Ja czy to aby an pewno było cmpunka ? :-), P.S. Obroty powalają

Zakładam, że nie do mnie :-).
    Ale zobaczcie arkusz zleceń, niedawno było pusto do 1,67, aż tu nagle pojawiły się mikropakiety blokujące kurs. Desperaci, czy celowy zabieg? :-)
    Nie podoba mi się ten kurs (1), 666
    Dnia 2022-03-16 o godz. 10:44 ~Ktoś napisał(a):
    > Nie podoba mi się ten kurs (1), 666

Na to samo zwróciłem uwagę. W sumie nie mam nic przeciwko, ale o wiele bardziej by mi się podobał, jakby wynosił co najmniej 6,666, a jeszcze lepiej 666,666 :-D.
  • Re: j-23 -TWORCA SPAMU-ILE MOZNA? Autor: ~Ja [5.173.21.*]
    Moje wszystkie ostatnie wpisy są skierowane tylko do j-23 vel scettino
    Dnia 2022-03-16 o godz. 10:51 ~Ja napisał(a):
    > Moje wszystkie ostatnie wpisy są skierowane tylko do j-23 vel scettino

Ja się czuję całkowicie j.w. zaskoczony

A na "walorze" po "dynamicznym" porannym rajdzie na 1,666 powrót na 1,5x
  • Re: j-23 -TWORCA SPAMU-ILE MOZNA? Autor: ~Ja [94.254.160.*]
    Odświeżam by nie zwracać uwagi na j-23 znanego twórcę spamu
    HAHAhhaaa
    Jakieś niedomówienia i nieporozumienia jak to zwykle w "rodzinie"
    a nasz wcpunk dostrzeże nawet najmniejsza zmianę na arkuszu zleceń ,..... i od razu daje trafną diagnozę, oczywiście TYLKO pozytywną dla dalszego "dynamicznego" rozwoju holdingu snw ,....

A obroty (jak na snw) nie są takie tragiczne,... bywało tu i na wikanie już znacznie, znacznie gorzej

Ps.
    cempek , zamartwiałeś się tak mocno o SferaNET
    może mi podpowiesz co ja tam mam robić ???? HAHAHhhaaaaaa
    Dnia 2022-03-16 o godz. 10:54 ~J-23 napisał(a):
    > HAHAhhaaa
    > Jakieś niedomówienia i nieporozumienia jak to zwykle w "rodzinie"
    > a nasz wcpunk dostrzeże nawet najmniejsza zmianę na arkuszu zleceń ,..... i od razu daje trafną diagnozę, oczywiście TYLKO pozytywną dla dalszego "dynamicznego" rozwoju holdingu snw ,....
    >
    > A obroty (jak na snw) nie są takie tragiczne,... bywało tu i na wikanie już znacznie, znacznie gorzej
    >
    > Ps.
    > cempek , zamartwiałeś się tak mocno o SferaNET
    > może mi podpowiesz co ja tam mam robić ???? HAHAHhhaaaaaa

Widziałem. No, przyznam ci rację, rośnie przy niespotykanych obrotach, gdybym miał je (obroty) porównać do innych firm, to Lubawa musiałaby wygenerować z 50 milionów, a Sanwil z 1,5 miliona, żeby chociaż dogonić Sferanet. Także szacun wielki :-D.
    Tak się zastanawiam scett, może na Sferanet jakiś fundusz wchodzi? PZU albo Nationale? No bo drobnica to to nie jest :-O.
    Dnia 2022-03-16 o godz. 11:08 cmpunk napisał(a):
    > Tak się zastanawiam scett, może na Sferanet jakiś fundusz wchodzi? PZU albo Nationale? No bo drobnica to to nie jest :-O.

cemp ,
    To bardzo dobra , wręcz świetna wiadomość !!
    Bo z 'holdu' snw fundusz systematycznie ,.......wychodzi i może wejdą do SferaNET zawsze dałoby się znaleźć jakąś synergię w działaniu obydwu podmiotów , ... juz ty to być w pozytywnym świetle 'naświetlił'

HAHAhahahahaaaaaa
    Dnia 2022-03-16 o godz. 11:30 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-03-16 o godz. 11:08 cmpunk napisał(a):
    > > Tak się zastanawiam scett, może na Sferanet jakiś fundusz wchodzi? PZU albo Nationale? No bo drobnica to to nie jest :-O.
    >
    > cemp ,
    > To bardzo dobra , wręcz świetna wiadomość !!
    > Bo z 'holdu' snw fundusz systematycznie ,.......wychodzi i może wejdą do SferaNET zawsze dałoby się znaleźć jakąś synergię w działaniu obydwu podmiotów , ... juz ty to być w pozytywnym świetle 'naświetlił'
    >
    > HAHAhahahahaaaaaa

Nie cieszysz się, że Value FIZ sprzedał 2% aktywów? Trzeba było lepiej prezesowi doradzać, a nie tak z buta :-).
    Jak dziś dycha na Sferze pęknie, to będzie dla mnie znak, że Musk coś tam działa, może Starlinka ze Sferą kablem połączy? :-D

• Re: j-23 -TWORCA SPAMU-ILE MOZNA? Autor: ~ja [79.186.249.*]
    j-23-ilekroc wejdziesz na to forum tyle razy przypomne ci o twoim problemie-jeste zaburzony
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.186.249.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.186.41.*]
  • Re: j-23 -TWORCA SPAMU-ILE MOZNA? Autor: ~ja [79.186.0.*]
    j23-sami wiecie ktoto jest-czy to w ogóle cos jest.....
  • Re: j-23 -TWORCA SPAMU-ILE MOZNA? Autor: ~ja [79.186.216.*]
    odswiezam -aby ludzie o tobie pamietali.....
[x]
SANWIL -0,34% 1,48 2025-11-10 15:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.