Mega klimaty jak dla mnie, na przekór hejtowi, narzekaniom, robią swoją, żyją chwilą. Na kosmos poczekamy, ale i tam będą bo to jest plan Karola. Dobra to teraz pytanie - jak ten mega wizerunek przełoży się na kurs naszych akcji?
Nie musisz robic poditki, na wykresie dziennym wg AT mamy formacje odwrocenia trendu, wiec mozna spokojnie kupowac i czekac na 12, 20, 60 i pozniej sky is the limit
Napisałem 6.20 gdzieś sesja się jue skończyła jeśli byś nie zauważył jeśli wy wierzycie i wydajecie pieniądze No jakąś wróżka powiedziała że będzie ileś tam i wy kupujecie to sorry panowie
Nie mam akcji czekam cierpliwie na info o NWZA które musi się odbyć 26 dni przed zgormadzeniem wtedy zacznie się gra szybką pomoc do góry i w dół i zacznie się gra słabe ręce wypuszcza akcje a wtedy tacy jak ja je kupią,niewiem po ile ale napewno z 5 z przodu
Ciekawe kiedyś sam w to chyba niewierzysz ale noe martw się,każdy musi się nauczyć grav na gieldzie wiele przed Tobą np i poco miałbym kupować ostatnio po 5 złotych skoro nawet nie ma NWZA a jak będzie to szybko wróci do tych poziomów?
Co wy tak z tym walnym? Samo ogłoszenie walnego ma wybić wycenę? Nagonić chętnych? A ktoś w ogóle wie, że BBI to Ekipa? Bo raczej ciężko o taką informację w przestrzeni publicznej...
Bo walne musieli odbyć także napewbo w 1 kwartale nic się tutaj nie stanie da sienkupic poniżej 6 złotych spokojne wsolpolczuje tym co kupili powyżej 10 zl
Tak jak 100 zł do końca 2021 a tu mamy bardzo mocne 6.46 hah bawi mnie to tak ubrani Oj przykro ale kiedyś odbije nie mówię że jiendojdzie do połączenia No ale to potrwa zanim sądy wszystko przyklepią to minie trochę a zanim kurs zacznie się wspinać to będzie przyszły rok także proponuję zapomnieć póki co janobserwuje bo czekam aż któryś nie wytrzymia i będzie można zabrać jednym strzałem z 5 k akcji a nie ogryzać także ja również wierzę w sukces ekipa ale jeszcze to nie ten czas możecie hejtowac ale to moje zdanie od początku informacji o ekipie śledzę i wiem jak buja kursem niech każdy robi jak uważa ja osobiście czekam i uprzedzam komentarze "jie doczekasz sie" zobaczymy,miłego dnia !
Nie wiszę na żadnym haku i nawet nie mam akcji obserwuje spółkę od 8 miesięcy nic więcej może kupię jeśli będą pakiety na raz gdzieś w okolicach 5 k ja nie mam 20 lat jak Ty że odrazu myślisz że ja wiszę na haku niestety kolego pomyliłeś się