będziemy widzieć ile % akcji Nie zostanie oddanych w pierwszym wezwaniu na bieżąco.
to może odwieść niektórych od pozbycia się papierów w pierwszym wezwaniu
Jeżeli są jakieś osoby, co mają akcje, to wypadałoby zebrać grupę ludzi, tak, jak to było w przypadku Ropczyc i szykować się na batalię sądową. Byłem na poprzednim walnym, to oprócz mnie i Fiza nikogo z drobnych nie było. Chętnie dorzuciłbym swoje akcje - jakiś czas temu też zbierałem trochę kontaktów od drobnych, ale nie wiem, czy są jeszcze aktualne. Generalnie głupio oddawać papiery za pół ceny, ale jak nie zbierze się jakaś sensowna grupa, to szkoda zachodu.
Pisałem o tym, że fund wywalczył 5.44 i nie spodziewam się podwyższenia ceny. Rodzina Sz. do znudzenia przypomina mi gangsta z m.o.j i f.s.g i jak będą chcieli "zrobią" taką wycenę wartości godziwej, która o dziwo, będzie odpowiadać cenie z wezwania. Patologia, która może mieć miejsce tylko w kolonii pod obcym zarządem dała o sobie znać kolejny raz
Dalej kasują, a pisałem jeszcze o tym, że mniejszościowi udziałowcy mają pecha, bo są Polakami i mieszkają w Polsce, gdyby byli potomkami UPA otrzymaliby niezbędną pomoc prawną i być może wyższa cenę z" urzędu ". Mimo wszystko trzymam kciuki za tych co nie sprzedadzą w wezwaniu.Szalom.