I co w związku tym tu robisz co zrobimy dalej przejena mnie ta wnikliwa twoja analiza nie mogie jeść nie mogie spać nawet w WC cienszko coś wycisnąć zabiłeś mojom psyche gorzej niz kacapski kgbowiec
Najpierw prymitywie przestań byc analfabetą, a pozniej zabierz sie za inwestowanie. Nawet jak zarobisz duze pieniądze to wciaż bedziesz prymitywnym chamem oderwanym od pługa.
Człowieku, naprawde piszesz jakby sskonczył max podstawówke i zadnej ksiazki w zyciu nie przeczytał. Dramat. Zrób cos z tym bo nikt na powaznie cie nie będzie traktował, a jedyną kobiete jaką bedziesz mogł znaleźć to tak samo porymitywną jak ty. Zastanawiałes sie jakie z tego dzieci wyjdą? Co do akcji. posiadam 20 tys akcji ze srednia 2,7 i boli mnie dlaczego to nie rośnie, spolka w tym roku moze miec dochód netto wyższy niz kapitalizacja
Mistrzu inwestycji i fechtunku słownego co wnoszą twoje wpisy . " To już nie urośnie " , " mam 20 tys " to jest jakiś płacz synka szukającego grupy wsparcia równie zebranych w kwita i klepiących się po plecach ,że będzie dobrze mimo ,choć jak piszesz to nie urośnie . Wsadziłes tu kasę na wesele i stara ciśnie gdzie jest kasa czy co . Jak biegły jesteś w pojęciach dochód a zysk netto ?
wiem na czym polega roznica. I chodzi mi o zysk netto, skoro juz mozna załozyc ze będzie ok 6 mln po upływie 2,5 miesiąca roku 2022 to wydaje mi sie ze calkiem mozliwe jest osiągnięcie 12 mln do konca roku