Panie Prezesie chce odrobić moje straty na tej spółce. Aktualnie mam - 35tys. Czy przymnie mnie pan do tej pracy? Nie mam uprawnień, ale mogę nagrywać filmiki z wózkami widłowymi albo wiercić dziury wiertarką. Nie wiem jakie stawki są i jak długo odrabiałbym u Pana 35tys zł?
26zl moglo byc, ale juz nie chociaz jak sie ktos uprze to moze wlpodbic spekulacyjnie tylko u wylacznie, bo fundsmentalnie to potrwa z x lat jesli sie uds wogole. Realne teraz to kilka zl i na tym sie skupmy:) Nie wykorzystali sytuacji jak na Ciasteczkach pisalem wczesniej o tym m.in ciut za duzo akcji doszlo mimo iz nie sa dipuszczone do obrotu dlugi czas jeszcze, nie czytasz wszystkich wpisow dokladnie i ze zrozumieniem. Niedlugo pierwsze farmy i kilka ciekawych projektow maja w zanadrzu jak dawniej na Columbusie i sie zaczna wzrosty w miesiac bedzie min. 3-5zl na tyle czekam wlasnie sobie.. :)
Glupie pytanie zadajesz zreszta jak jest 30gr nie bede placil 2x wyzej poki kyos jeszcze oddaje w tych cenach to po co mam przeplacac, po prosto korzytam na jego glypocie, niewiedzy, desperacji, emocjach.. Inni to zrobia wielokrotnie wyzej z czasem, ja dokupuje zawsze tylko jak spada usrednialem w dol ile wlezie jak mam wolna gotowke za zyski z inntch spolek, jak juz zaczyna rosnac to juz nie dobieram wyzej ani jednej akcji tylko czekam dalej sobie cierpliwie na wybicie potezne i oddaje na gorce z zyskiem ukicy przy najwiekszych obrotavh nanszczycie tak sie zarabia. Kiedys to zrozumiesz jak wiele raxy tak zrobisz na min x spolkach to bedziesz wiedzial jak z powodzeniem zawsze zarabiac pomijajac jakirs kiepskie czy bankrutujace spolki, bo tam ten schemay nie zadziala, a stracisz reszte pieniedzy heh :D Juz nie pisze znow mi sie odechcialo ile mozna znow bez konca tlumaczyc edkukowac. Uczcie sie na wlasnych porazkach wywalajcie w dolkach dslej i robcie dalej okazje do zarobku innym w tym i mnie :D powodzonka nie tyljo na Minutorku
Kolego Przegrany, jako że Spekulant nie chce dać Ci wyjść na zero pomimo potencjału jaki tu jest to jak widać prezes wyciąga do ciebie pomocną dłoń przez fejsbuka.
Aplikuj.
Przy okazji rozmowy kwalifikacyjnej zapytaj go o czapkę i koszulę
Może sam zapytaj, wieczny malkontencie. Najpóźniej w czerwcu będzie zwyczajne walne zgromadzenie akcjonariuszy, będziesz miał okazję zrzucić co ci leży na wątrobie. Choć stawiam dolary przeciw orzechom, że odważny jesteś tylko w internecie siedząc w kapciach przy laptopie.
Nie wybieram się na Walne.
Szkoda mi czasu i urlopu, który musiałbym poświęcić na taki wyjazd.
Co innego gdyby pojawiła się opcja czatu lub videokonferencji.
W takim czymś chętnie był wziął udział i zadał kilka trudnych pytań.
Szkoda Ci czasu i urlopu… hipokryta. Siedzisz na forum i rzucasz to sako od dwóch miesięcy i na to masz czas. To już nawet spekulant dał du.ie siana i przestał pisać co drugi pod o 2,3,5 i 26 złotych.