O tego chyba nie wiedzieliśmy albo mi to umknęło ale widzę na Steam, że Intermarum nawiązał współpracę z Moonlit, czyli twórcami Model Builder i obie gry sprzedawane są w tzw. Bundle czyli pakiecie.
Model Builder to nowa polska gra zdobywająca popularność, która niestety stoi troszkę w konkurencji do Workshop Simulator ale jak widać oba studia się dogadały.
https://store.steampowered.com/bundle/25164/Workshop_Builder_Bundle/
Myślicie, że jak dacie kilka łapek w dół to od razu każdy zacznie sprzedawać w popłochu? :) …musicie się bardziej postarać. Minusowanie dobrych informacji lub wypisywanie głupot to za mało. Może po prostu sprzedajcie swoje akcje? :)
To jest akurat dobry znak. Moje ostatnie komentarze, które miały charakter w zasadzie jedynie informacyjny, więc nie powinny wzbudzać emocji, również od razu zostały zminusowane. Minusują dla zasady, żeby tylko zniechęcić do spółki. A peak WS rośnie, na weekend może przebije setkę, więc nie jest źle. Oceny w większości pozytywne, choć niestety nie jest ich dużo. Nie mogę się doczekać kolejnych projektów. Czuję, że Orange 2 będzie mocne.
Jest ok, obawiałem się klapy, a jest całkiem przyzwoicie. Wiadomo, nie jest to GSS, ani DDS, ale raczej gra nie pretendowała, aby walczyć o takie poziomy popularności i sprzedaży. Niepokoją tylko recenzje o bugach, ale miejmy nadzieję, że szybko to naprawią.