• materiał z nanorurek zatrzyma kule Autor: ~niespokojnyczas [188.147.99.*]
    https://www.tvp.info/58860744/wynalazek-material-z-nanorurek-zatrzyma-kule-i-kosmiczne-odlamki-university-of-wisconsin   
    Efekty projektu:
    "Opracowanie materiałów powlekanych, które będą wykorzystywały w dużej mierze związki
    pochodzenia naturalnego (np. biopoliuretany, aminy pochodzenia roślinnego, plastyfikatory roślinne) oraz zastąpienie dotychczas stosowanego materiału pomagającego osiągnąć antystatyczność wytwarzanych materiałów (grafit) za pomocą nanorurek węglowych."

https://www.sanwil.com/certyfikaty 

• Re: materiał z nanorurek zatrzyma kule Autor: ~optymista [109.206.198.*]
    to moze zatrzyma tez spadki kursu ;) ... pora skonczyc ten marazm tutaj i rozpoczac mozolna wspinaczke w gore!
  • Re: materiał z nanorurek zatrzyma kule Autor: ~J-23 [83.28.216.*]
    Dnia 2022-03-11 o godz. 09:48 ~optymista napisał(a):
    > to moze zatrzyma tez spadki kursu ;) ... pora skonczyc ten marazm tutaj i rozpoczac mozolna wspinaczke w gore!

Ja już nawet miałbym gotową nazwę i PATRONA dla tego 'unikalnego' już na pewno z 'patentem' bruxelskim materiału.

MATERIAŁ im. gen . Karola Świerczewskiego "WALTERA" - człowieka , który kulom się nie kłaniał, a i puknęli go gdzieś niedaleko Przemyśla - więc patron jak się patrzy !!!!!!!!!!!
  • Re: materiał z nanorurek zatrzyma kule Autor: cmpunk [31.61.229.*]
    Dnia 2022-03-11 o godz. 09:56 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-03-11 o godz. 09:48 ~optymista napisał(a):
    > > to moze zatrzyma tez spadki kursu ;) ... pora skonczyc ten marazm tutaj i rozpoczac mozolna wspinaczke w gore!
    >
    > Ja już nawet miałbym gotową nazwę i PATRONA dla tego 'unikalnego' już na pewno z 'patentem' bruxelskim materiału.
    >
    > MATERIAŁ im. gen . Karola Świerczewskiego "WALTERA" - człowieka , który kulom się nie kłaniał, a i puknęli go gdzieś niedaleko Przemyśla - więc patron jak się patrzy !!!!!!!!!!!

A nie lepszy Janek Pawlacz II? Ten się akurat kłaniał, ale miał nadzwyczajne moce, prawie jak Neo z Matrixa :-D.
    widać , że jeszcze nie wyspałeś się po nocnej zmianie na stróżówce i nadal bzdety piszesz ,...

Ale możesz zrobić coś pożytecznego i wystawić te swoje "MILIONOWE" pakiety akcji po 66,66 zet "magiczna" liczba
    WSZYSCY czekamy !!!!!!!!!! NA snw nic się nie dzieje , a to by była nie lada ATRAKCJA !!! chociaż zobaczyć taaaaki pakiet ,...
    A może i inni by wzięli z ciebie przykład i zakotwiczyli tu na 16 lat

HAHAHHhahaaaaaaaaaaaaa

Dnia 2022-03-11 o godz. 10:28 ~J-23 napisał(a):
    > widać , że jeszcze nie wyspałeś się po nocnej zmianie na stróżówce i nadal bzdety piszesz ,...
    >
    > Ale możesz zrobić coś pożytecznego i wystawić te swoje "MILIONOWE" pakiety akcji po 66,66 zet "magiczna" liczba
    > WSZYSCY czekamy !!!!!!!!!! NA snw nic się nie dzieje , a to by była nie lada ATRAKCJA !!! chociaż zobaczyć taaaaki pakiet ,...
    > A może i inni by wzięli z ciebie przykład i zakotwiczyli tu na 16 lat
    >
    > HAHAHHhahaaaaaaaaaaaaa
    >

Błogosławieni ci, co nie widzieli, a uwierzyli :-). Masz szansę scett :-D.
    Dnia 2022-03-11 o godz. 09:41 ~niespokojnyczas napisał(a):
    >https://www.tvp.info/58860744/wynalazek-material-z-nanorurek-zatrzyma-kule-i-kosmiczne-odlamki-university-of-wisconsin
    > Efekty projektu:
    > "Opracowanie materiałów powlekanych, które będą wykorzystywały w dużej mierze związki
    > pochodzenia naturalnego (np. biopoliuretany, aminy pochodzenia roślinnego, plastyfikatory roślinne) oraz zastąpienie dotychczas stosowanego materiału pomagającego osiągnąć antystatyczność wytwarzanych materiałów (grafit) za pomocą nanorurek węglowych."
    >
    >https://www.sanwil.com/certyfikaty
    >

Gdyby Sanwil miał technologię wytwarzania tego typu materiałów... Grubo, po to inwestują zarobioną kasę w przyszłościowy projekt :-).
  • Re: materiał z nanorurek zatrzyma kule Autor: mroz [77.87.2.*]
    cempuś nie czaruj ;)
    Dnia 2022-03-11 o godz. 11:41 mroz napisał(a):
    > cempuś nie czaruj ;)

To się okaże. Mają swój lab i mogą pracować nad uzyskaniem konkretnych parametrów materiału.
  • Re: materiał z nanorurek zatrzyma kule Autor: mroz [77.87.2.*]
    oby oby będzie okazja pozbyć się po przyzwoitej cenie resztek tego syfu, tak czy inaczej Twoja wiara w tego gniota dla mnie jest niewiarygodna. wg mnie nawet jak sie pojawia jakieś zyski to się z nimi wieśniaki nie podzielą bo to takie typy i cichaczem po inwestują w jakieś gnioty...
    Dnia 2022-03-11 o godz. 12:49 mroz napisał(a):
    > oby oby będzie okazja pozbyć się po przyzwoitej cenie resztek tego syfu, tak czy inaczej Twoja wiara w tego gniota dla mnie jest niewiarygodna. wg mnie nawet jak sie pojawia jakieś zyski to się z nimi wieśniaki nie podzielą bo to takie typy i cichaczem po inwestują w jakieś gnioty...

Co innego prezes, co innego firma. Prezes to kula u nogi, na szczęście pracują tam jeszcze inni ludzie.
    Dnia 2022-03-11 o godz. 12:49 mroz napisał(a):
    > oby oby będzie okazja pozbyć się po przyzwoitej cenie resztek tego syfu, tak czy inaczej Twoja wiara w tego gniota dla mnie jest niewiarygodna. wg mnie nawet jak sie pojawia jakieś zyski to się z nimi wieśniaki nie podzielą bo to takie typy i cichaczem po inwestują w jakieś gnioty...

i w końcu coś rozsądnego ,...
    Ja i inni np. Misiek , Maestro, Scettinno i inni już dawno , dawno temu pisaliśmy , że nawet jeśli tu będzie jakaś kasa , to nie do podziału ,... a przejdzie 'bokiem' i to po "lewej" stronie

wcpunk
    zajrzyj na SferaNET dawno ciebie tam nie było i już doczekać się wszyscy nie moga , jak tu na twój "milionowy" pakiet akcji wystawiony na 66,66 zet
    a ja już do domku , coś przebąkują o końcu wojny ???
    to te wasze "super" wojenne produkty potrzebne będą jak psu na BUDĘ

• Re: materiał z nanorurek zatrzyma kule Autor: cmpunk [31.61.240.*]
    Dnia 2022-03-11 o godz. 14:17 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-03-11 o godz. 12:49 mroz napisał(a):
    > > oby oby będzie okazja pozbyć się po przyzwoitej cenie resztek tego syfu, tak czy inaczej Twoja wiara w tego gniota dla mnie jest niewiarygodna. wg mnie nawet jak sie pojawia jakieś zyski to się z nimi wieśniaki nie podzielą bo to takie typy i cichaczem po inwestują w jakieś gnioty...
    >
    > i w końcu coś rozsądnego ,...
    > Ja i inni np. Misiek , Maestro, Scettinno i inni już dawno , dawno temu pisaliśmy , że nawet jeśli tu będzie jakaś kasa , to nie do podziału ,... a przejdzie 'bokiem' i to po "lewej" stronie
    >
    > wcpunk
    > zajrzyj na SferaNET dawno ciebie tam nie było i już doczekać się wszyscy nie moga , jak tu na twój "milionowy" pakiet akcji wystawiony na 66,66 zet
    > a ja już do domku , coś przebąkują o końcu wojny ???
    > to te wasze "super" wojenne produkty potrzebne będą jak psu na BUDĘ
    >

Koniec wojny to będzie, jak stąd znikniesz. Ale przyjąłeś elixir, więc to tylko kwestia czasu.
  • Re: materiał z nanorurek zatrzyma kule Autor: ~niespokojnyczas [188.147.76.*]
    Łoj Panowie! Zostawić Was na chwilę nie można!!! Co zrobiliście z kursem?!
    Jak myślicie: dzięki nanorurkom da się wyciągnąć kurs powyżej 5 zł?
  • Re: materiał z nanorurek zatrzyma kule Autor: cmpunk [31.61.240.*]
    Dnia 2022-11-04 o godz. 18:08 ~niespokojnyczas napisał(a):
    > Łoj Panowie! Zostawić Was na chwilę nie można!!! Co zrobiliście z kursem?!
    > Jak myślicie: dzięki nanorurkom da się wyciągnąć kurs powyżej 5 zł?

Trudno powiedzieć.
    Raczej druga, gorsza pandemia wywinduje kurs.
    A co nią będzie, można spekulować.
[x]
SANWIL -1,96% 1,50 2025-09-25 13:16:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.