https://www.tvp.info/58860744/wynalazek-material-z-nanorurek-zatrzyma-kule-i-kosmiczne-odlamki-university-of-wisconsin Efekty projektu: "Opracowanie materiałów powlekanych, które będą wykorzystywały w dużej mierze związki pochodzenia naturalnego (np. biopoliuretany, aminy pochodzenia roślinnego, plastyfikatory roślinne) oraz zastąpienie dotychczas stosowanego materiału pomagającego osiągnąć antystatyczność wytwarzanych materiałów (grafit) za pomocą nanorurek węglowych."
Dnia 2022-03-11 o godz. 09:48 ~optymista napisał(a): > to moze zatrzyma tez spadki kursu ;) ... pora skonczyc ten marazm tutaj i rozpoczac mozolna wspinaczke w gore!
Ja już nawet miałbym gotową nazwę i PATRONA dla tego 'unikalnego' już na pewno z 'patentem' bruxelskim materiału.
MATERIAŁ im. gen . Karola Świerczewskiego "WALTERA" - człowieka , który kulom się nie kłaniał, a i puknęli go gdzieś niedaleko Przemyśla - więc patron jak się patrzy !!!!!!!!!!!
Dnia 2022-03-11 o godz. 09:56 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-03-11 o godz. 09:48 ~optymista napisał(a): > > to moze zatrzyma tez spadki kursu ;) ... pora skonczyc ten marazm tutaj i rozpoczac mozolna wspinaczke w gore! > > Ja już nawet miałbym gotową nazwę i PATRONA dla tego 'unikalnego' już na pewno z 'patentem' bruxelskim materiału. > > MATERIAŁ im. gen . Karola Świerczewskiego "WALTERA" - człowieka , który kulom się nie kłaniał, a i puknęli go gdzieś niedaleko Przemyśla - więc patron jak się patrzy !!!!!!!!!!!
A nie lepszy Janek Pawlacz II? Ten się akurat kłaniał, ale miał nadzwyczajne moce, prawie jak Neo z Matrixa :-D.
widać , że jeszcze nie wyspałeś się po nocnej zmianie na stróżówce i nadal bzdety piszesz ,...
Ale możesz zrobić coś pożytecznego i wystawić te swoje "MILIONOWE" pakiety akcji po 66,66 zet "magiczna" liczba WSZYSCY czekamy !!!!!!!!!! NA snw nic się nie dzieje , a to by była nie lada ATRAKCJA !!! chociaż zobaczyć taaaaki pakiet ,... A może i inni by wzięli z ciebie przykład i zakotwiczyli tu na 16 lat
Dnia 2022-03-11 o godz. 10:28 ~J-23 napisał(a): > widać , że jeszcze nie wyspałeś się po nocnej zmianie na stróżówce i nadal bzdety piszesz ,... > > Ale możesz zrobić coś pożytecznego i wystawić te swoje "MILIONOWE" pakiety akcji po 66,66 zet "magiczna" liczba > WSZYSCY czekamy !!!!!!!!!! NA snw nic się nie dzieje , a to by była nie lada ATRAKCJA !!! chociaż zobaczyć taaaaki pakiet ,... > A może i inni by wzięli z ciebie przykład i zakotwiczyli tu na 16 lat > > HAHAHHhahaaaaaaaaaaaaa >
Błogosławieni ci, co nie widzieli, a uwierzyli :-). Masz szansę scett :-D.
oby oby będzie okazja pozbyć się po przyzwoitej cenie resztek tego syfu, tak czy inaczej Twoja wiara w tego gniota dla mnie jest niewiarygodna. wg mnie nawet jak sie pojawia jakieś zyski to się z nimi wieśniaki nie podzielą bo to takie typy i cichaczem po inwestują w jakieś gnioty...
Dnia 2022-03-11 o godz. 12:49 mroz napisał(a): > oby oby będzie okazja pozbyć się po przyzwoitej cenie resztek tego syfu, tak czy inaczej Twoja wiara w tego gniota dla mnie jest niewiarygodna. wg mnie nawet jak sie pojawia jakieś zyski to się z nimi wieśniaki nie podzielą bo to takie typy i cichaczem po inwestują w jakieś gnioty...
Co innego prezes, co innego firma. Prezes to kula u nogi, na szczęście pracują tam jeszcze inni ludzie.
Dnia 2022-03-11 o godz. 12:49 mroz napisał(a): > oby oby będzie okazja pozbyć się po przyzwoitej cenie resztek tego syfu, tak czy inaczej Twoja wiara w tego gniota dla mnie jest niewiarygodna. wg mnie nawet jak sie pojawia jakieś zyski to się z nimi wieśniaki nie podzielą bo to takie typy i cichaczem po inwestują w jakieś gnioty...
i w końcu coś rozsądnego ,... Ja i inni np. Misiek , Maestro, Scettinno i inni już dawno , dawno temu pisaliśmy , że nawet jeśli tu będzie jakaś kasa , to nie do podziału ,... a przejdzie 'bokiem' i to po "lewej" stronie
wcpunk zajrzyj na SferaNET dawno ciebie tam nie było i już doczekać się wszyscy nie moga , jak tu na twój "milionowy" pakiet akcji wystawiony na 66,66 zet a ja już do domku , coś przebąkują o końcu wojny ??? to te wasze "super" wojenne produkty potrzebne będą jak psu na BUDĘ
Dnia 2022-03-11 o godz. 14:17 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-03-11 o godz. 12:49 mroz napisał(a): > > oby oby będzie okazja pozbyć się po przyzwoitej cenie resztek tego syfu, tak czy inaczej Twoja wiara w tego gniota dla mnie jest niewiarygodna. wg mnie nawet jak sie pojawia jakieś zyski to się z nimi wieśniaki nie podzielą bo to takie typy i cichaczem po inwestują w jakieś gnioty... > > i w końcu coś rozsądnego ,... > Ja i inni np. Misiek , Maestro, Scettinno i inni już dawno , dawno temu pisaliśmy , że nawet jeśli tu będzie jakaś kasa , to nie do podziału ,... a przejdzie 'bokiem' i to po "lewej" stronie > > wcpunk > zajrzyj na SferaNET dawno ciebie tam nie było i już doczekać się wszyscy nie moga , jak tu na twój "milionowy" pakiet akcji wystawiony na 66,66 zet > a ja już do domku , coś przebąkują o końcu wojny ??? > to te wasze "super" wojenne produkty potrzebne będą jak psu na BUDĘ >
Koniec wojny to będzie, jak stąd znikniesz. Ale przyjąłeś elixir, więc to tylko kwestia czasu.
Dnia 2022-11-04 o godz. 18:08 ~niespokojnyczas napisał(a): > Łoj Panowie! Zostawić Was na chwilę nie można!!! Co zrobiliście z kursem?! > Jak myślicie: dzięki nanorurkom da się wyciągnąć kurs powyżej 5 zł?
Trudno powiedzieć. Raczej druga, gorsza pandemia wywinduje kurs. A co nią będzie, można spekulować.