Dnia 2022-03-11 o godz. 09:22 ~OBSER napisał(a): > BALTICON w raporcie za IVQ wykazał znaczne zapasy kontenerów !!! Patrząc na sytuację na Świecie to może być strzał w dziesiątkę !!! Rozbili bank ???
Raport ukazał się 15 lutego 2022 r. Co się wydarzyło na kursie akcji? Śmieć spadł na 10 zł o czym pisałem jak było ponad 20 zł
Abc, a widziałeś jak ostatnio wygląda NC ??? Dla porównania masz ATCCARGO też się nic nie dzieje, brak płynności. W dłuższym okresie powinno być bardzo dobrze na Balticonie.
Dnia 2022-03-11 o godz. 10:01 ~OBSER napisał(a): > Abc, a widziałeś jak ostatnio wygląda NC ??? Dla porównania masz ATCCARGO też się nic nie dzieje, brak płynności. W dłuższym okresie powinno być bardzo dobrze na Balticonie.
Pod koniec tego roku minie 8 lat od scalenia akcji tego śmiecia. Ile zarobili drobni akcjonariusze na tym śmieciu? Nic. Kto kupuje tego śmiecia jest dawcą kapitału i będzie tu wisiał przez kolejne lata lub odda ze stratą. Tak działa Zarząd na czele z pseudo prezesem, który nie dotrzymuje słowa.
Dnia 2022-03-11 o godz. 16:15 ~Zus napisał(a): > Daję szansę kierownictwu - nabywszy 1500 sztuk tej perły. > > Przy okazji witam starych wyjadaczy. Spróbuję na tym papierze zarobić :))))))) > > Pozdrawiam
Dzisiaj coś tam jeszcze dobierałem. Widzę, że i tu jest ustawiony automat - 167 akcji było na sprzedaż po 12 (skusiłem się) i chwilę po tym 167 na kupnie - też po 12.
Przyjdzie czas to BALTICON zaskoczy. Zrobić tutaj 20 zł to nie problem. Jest szansa, że w maju przebijemy poziom 20 zł. 16 mają będzie publikacja raportu za I kwartał 2022. Pomimo sytuacji na Ukrainie, spodziewam się bardzo dobrych wyników. Czas pokaże czy spółki z NC będą grane. Wygląda na to, że papier został wyprzedany.
Zabrałem większość z 12,5zl, tym samym mam więcej papieru niż Pan Tomasz Sz.
Nie było to trudne ani kosztowne.
Trochę siara moim zdaniem.
No ale ja się nie znam.
Zus spoko, że zbierasz dobrą fundamentalnie spółkę ale zostaw cos dla mnie. Przelew idzie na jutro, cos bym dobrał za 12-13 a Ty wszystko czyścisz.;-) Pozdrawiam
idź pozbieraj DETALION GAMES dla odmiany, tam tez arkusz dziurawy, spoleczka sie odradza a teraz jest warta marne 4,8 mln. kap. Przejecie przez MOVIE GAMES+dokapitalizowanie+porting-house całej grupy MOVIE. Potencjał na kilkaset % UP.
Konrad Hernik: Zwiększa się skala przeładunków portowych https://www.rp.pl/transport/art35956871-konrad-hernik-zwieksza-sie-skala-przeladunkow-portowych OTL robotę mieć będzie, kontenery BALTICON ogarnie i jadziem na północ. A arkusz dziurawy...