• Jednak mamy dosc stabilny akcjonariat Autor: ~Franek [2.123.98.*]
    Doprawdy, nie chce ie mi spuscic z ceny? Dobralbym ponizej 0.40
  • Re: Jednak mamy dosc stabilny akcjonariat Autor: ~Mamez [94.254.163.*]
    Nie wiem w którą ty strone naganiasz. Ale obiektywnie o spółce. To jest to chyba jedna z najtańszych spolek gamingowych na NC jesli nie najtansza. Ile to by jeszcze mialo spasc. Jak im wyjdzie ta gra w koncu. To nawet przy srednim zainteresowaniu i sprzedazy np rocznej na poziomie 100k kopii to wycena obecna jest smieszna. A jak nie wyjdzie to ile mozna stracić? Pare groszy. Wejscie w takie spółki w dluzszej perspektywie jest czesto duzo lepsze niz w jakies banki czy inne duze. Oczywiście mowimy tu o raczej o kasie na poziomie kilkunastu tys. Wiecej to ryzyko. Mam takich spolek kilka w portfelu. Ktoras da zarobic tyle ze ewentualne straty na innych nie będą miec znaczenie. Takze kto co woli
  • Re: Jednak mamy dosc stabilny akcjonariat Autor: coliber7 [185.49.31.*]
    Dokładnie, wystarczy popatrzeć na 5 najniższych spółek względem kapitalizacji
    Neurone Studio 6,2 mln zł
    Detalion Games 5,8 mln zł
    Drageus Games 4,8 mln zł
    Falcon Games 4,4mln zł
    Prime Bit Games 4,2 mln zł
  • Re: Jednak mamy dosc stabilny akcjonariat Autor: ~Franek [2.123.98.*]
    Wychodze z takiego samego zalozenia, nie naganial, pisze jak jest. Spolka ewidentnie sciemnia co do postepow prac, jak wiele z nich, jednak jej wycena w stosunku do prawdopodobnych przyszlych wynikow sprzedazowych jest smiesznie niska I trudno zeby bardziej spadala. Ale jesli zejdzie ponizej 0.40 to dobieram.
  • Re: Jednak mamy dosc stabilny akcjonariat Autor: ~Gr8 [95.160.44.*]
    Franek, co to znaczy prawdopodobnych przyszłych wyników? W oparciu o historię działań spółki i aktualną wiedzę - jakie te wyniki będą i kiedy? Bo jeszcze kilka tygodni temu zarzekałeś się, że będzie bankiet i będzie premiera...
  • Re: Jednak mamy dosc stabilny akcjonariat Autor: ~Mamez [5.173.19.*]
    Obiektywnie beda za kilka miesięcy. Przesunięcia w gamingu to norma.
    Tu mozna zalozyc ze forma noe ma jeszcze gotowego produktu. Ale gdyby miala to premiera teraz to akurat zły pomysl. Maja czas niech to dopracowuja. Ja sie dziwiłem ze tak długo wisial termin zaproszenia na premiere zważywszy ze firma jest z Rzeszowa. A tam obecnie nikt nie mysli o premierach gier.

Ostatecznie jest przekonany ze obecna wycena nie uwzglednia nawet bardzo zlej prrmiery. Bo nie uwzglednia jej wcale. Ja licze ze akcje jeszcze spadna.
[x]
PBGAMES -11,25% 0,14 2026-05-18 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.