Buchaj wywlail kolejne 350 tysiecy sztuk, a na forum cos cicho o tym spektakularnym wydarzeniu? cmpunk moze ty sie wypowiedz. Ty zawsze nzajdziesz cos poozytywnego
Dnia 2022-03-10 o godz. 15:15 ~hmm napisał(a): > Buchaj wywlail kolejne 350 tysiecy sztuk, a na forum cos cicho o tym spektakularnym wydarzeniu? > cmpunk moze ty sie wypowiedz. Ty zawsze nzajdziesz cos poozytywnego
wcpunk, ma już takie "wrodzone" zdolności do przedstawiania nawet najgorszych wydarzeń na snw ,... w WIELKI sukces
I to tez zaraz przedstawi w samych superlatywach np. napisze ,ze te 350 tys. przechodzą w "lepsze" * tj. "mocniejsze" ręce i ci co je kupili będą chcieli na nich zarobić, a w ogóle to jest tylko 'pryszczyk' nic nie znaczący itp.
Podobnie "relacjonował" zjazd kursu z 5,80 na 1,30 same pozytywy ,... odleszczanie leszczy , 'mocne ręce' itp
Dnia 2022-03-10 o godz. 15:15 ~hmm napisał(a): > Buchaj wywlail kolejne 350 tysiecy sztuk, a na forum cos cicho o tym spektakularnym wydarzeniu? > cmpunk moze ty sie wypowiedz. Ty zawsze nzajdziesz cos poozytywnego
Cześć hrummku. Masz refleks szachisty na urlopie :-D. Wszystko opisałem już, poszukaj sobie :-).
Dnia 2022-03-10 o godz. 15:54 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-03-10 o godz. 15:15 ~hmm napisał(a): > > Buchaj wywlail kolejne 350 tysiecy sztuk, a na forum cos cicho o tym spektakularnym wydarzeniu? > > cmpunk moze ty sie wypowiedz. Ty zawsze nzajdziesz cos poozytywnego > > Cześć hrummku. Masz refleks szachisty na urlopie :-D. > Wszystko opisałem już, poszukaj sobie :-).
Ale jak opisałeś ?, wszystko jest SUPEROWO ? czy jeszcze lepiej ??? "mocne ręce" odkupiły i podciągną kurs na 50 zet czy jeszcze wyżej ???
HAHAHhhhahahaaaaaaaa
cemp, wystawiłeś już te swoje "MILIONY" akcji na 50 zet CZEKAMY nadal
ja mysle ze cmpunk powinien sie starac o robote w Russia Today. z takim darem to bylby w stanie kazda kleskę Rosjan przekuc w sukces, chyba czegos takiego teraz Rosjanom potrzeba. Mialby spore pole do popisu
Dnia 2022-03-10 o godz. 18:23 ~hmm napisał(a): > ja mysle ze cmpunk powinien sie starac o robote w Russia Today. z takim darem to bylby w stanie kazda kleskę Rosjan przekuc w sukces, chyba czegos takiego teraz Rosjanom potrzeba. Mialby spore pole do popisu
Lepiej się chłopcze przygotuj na to, szczególnie, gdy przyjąłeś nierosyjską szczepioneczkę: https://www.youtube.com/watch?v=q2OM9xfK0rA&t=152s https://www.bitchute.com/video/CP5fEPbt5G5v/ https://www.bitchute.com/video/iq8MOF7GrLAd/
Scett chyba się dziabnął, więc mogę mu tylko życzyć powodzenia i szybkiego łącza od Sferaneta :-D.
Dnia 2022-03-10 o godz. 20:15 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-03-10 o godz. 18:23 ~hmm napisał(a): > > ja mysle ze cmpunk powinien sie starac o robote w Russia Today. z takim darem to bylby w stanie kazda kleskę Rosjan przekuc w sukces, chyba czegos takiego teraz Rosjanom potrzeba. Mialby spore pole do popisu > > Lepiej się chłopcze przygotuj na to, szczególnie, gdy przyjąłeś nierosyjską szczepioneczkę:
j.w. nierosyjską szczepioneczkę ,... wcpunk całkiem oderwał się od rzeczywistości ,może to objaw poszczepionkowy sam zaszczepił się "bezpiecznym" jak wszystko co ruskie SPUTNIKIEM ,... to już wiadomo skąd te bredzenie przez 1,5 roku , że hold snw zarobi KOKOSY na COVID , teraz pisze podobne bzdety o "3% dla wojska", ...... a tych jego 'rewelacji' szczepionkowych lepiej nie otwierać ,.... to jeszcze może być gorsze niż NOVICZOK
Moze byc cos na rzeczy bo ja tez nierosyjską i u mnie bez skutkow ubocznych wzgldem rozumu, a po tym sputniku to sie faktycznie moze we lbie poprzewracac
Dnia 2022-03-10 o godz. 22:53 ~hmm napisał(a): > Moze byc cos na rzeczy bo ja tez nierosyjską i u mnie bez skutkow ubocznych wzgldem rozumu, a po tym sputniku to sie faktycznie moze we lbie poprzewracac
Miód na moje uszy, lepszego info z rana nie mógłbym przeczytać :-). Nie możesz mieć skutków ubocznych względem narządów, których nie posiadasz (razem ze scettem). Szczepioneczka tylko u niektórych działa od razu, gdyby działała u wszystkich, nikt by się nie zaszprycował :-). Także cieszcie się chłopcy, póki jest możliwość, bo możecie nie dotrwać do momentu, gdy prezes Sanwila się zmieni, chyba, że on też lubi eliksir :-D.
Dnia 2022-03-11 o godz. 09:49 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-03-11 o godz. 09:27 ~hmm napisał(a): > > rozum to nie narzad !!!! > > Nie dziw się, bo co można mądrego napisać o 4:20 na nocnym dyżurze , na wartowni i w dodatku po SPUTNIKU,....
Scett, ja mam czas pisać o 4:20, ty nie bardzo, bo musisz do śmietnika na frykasy zdążyć przed konkurencją :-).
Dnia 2022-03-10 o godz. 22:17 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-03-10 o godz. 20:15 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2022-03-10 o godz. 18:23 ~hmm napisał(a): > > > ja mysle ze cmpunk powinien sie starac o robote w Russia Today. z takim darem to bylby w stanie kazda kleskę Rosjan przekuc w sukces, chyba czegos takiego teraz Rosjanom potrzeba. Mialby spore pole do popisu > > > > Lepiej się chłopcze przygotuj na to, szczególnie, gdy przyjąłeś nierosyjską szczepioneczkę: > > j.w. nierosyjską szczepioneczkę ,... > wcpunk całkiem oderwał się od rzeczywistości ,może to objaw poszczepionkowy sam zaszczepił się "bezpiecznym" jak wszystko co ruskie SPUTNIKIEM ,... > to już wiadomo skąd te bredzenie przez 1,5 roku , że hold snw zarobi KOKOSY na COVID , teraz pisze podobne bzdety o "3% dla wojska", ...... > a tych jego 'rewelacji' szczepionkowych lepiej nie otwierać ,.... to jeszcze może być gorsze niż NOVICZOK >
Czyli jeśli scett pisze "nie otwierać", to warto otworzyć jak najszybciej :-). A tam nie ma treści antyszczepowych, tylko efekty u zaszczypanych i plany pewnego pana pachnącego czosnkowym aromatem :-). Ja wiem scett, ty zaszczypałeś się z zachłanności, bo za darmo dawali, wygrałeś chociaż te 2 stówy w loterii? :-D