Napisz jeszcze że insider i fundusz którzy brali wagonami papier od 4,0 w górę to tumany i nieuki i nie potrafią policzyć stopy zwrotu od inwestowanego kapitału. A oczywiście energia z drożejącego węgla, gazu etc. będzie tańsza zapewne wg trollowskiej teorii ekonomicznej. Tak 3 lata temu jak brałem Columbusa po 2,0 też nie brakowało takich mędrców. Owszem sprzedałem tylko po 40 i do 110 nie wytrzymałem, ale 2000 % zysku to naprawdę "niewiele" w 3 lata, plus do tego kilka kółek w stylu "mistrza" Combo ( nie tylko on je potrafi kręcić ) dało razem około 3000 %, Dlatego teraz stać mnie na dobieranie Pozbudu na różnych poziomach, a jak Was odetną od akcji na podwójnych widłach to będziecie brali w zęby po 5 zł chwaląc się jacy z Was wspaniali Inwestorzy. Tak trzymać. Spróbujcie pomyśleć o ile wzrośnie kurs przy próbie zebrania 1 mln akcji.
wpiszcie sobie w googla 'reuters ukraine batteries'. Są dwa artykuły w tym temacie. Wnioski są takie, że surowce do produkcji baterii podrożeją, ale Rosja i Ukraina nie były dominującymi rynkami wydobycia tychże. Oberwać za to mogą producenci samochodów elektrycznych.
Moim zdaniem europejska transformacja, która teraz przyspieszy będzie generować olbrzymi popyt na banki energii. Dodatkowo IPO LG Enegry Slution, który przedewszystkim produkuje własnie baterie było drugim największym debiutrem na giełdzie w KP (po samsung electronics). Cena akcji była o 99% wiekśza niż w ofercie.
i w związku z tym caly swiat odwróci się od OZE do wędla ropy i gazu które wcale nie drożeją ...uhahaha widzę że nowe trędy w energetyce i transporcie na świecie trolle na Compremum opanowaly świetnie buhaha
Tu większość ludzi pojęcia nie ma jakie pieniądze będzie generować fabryka produkcji baterii oraz wirtualny bank energii, a będą to pieniądze dużo większe niż te generowane obecnie z ..... już nie będę powtarzał.
Dlatego przychody compremum od roku 2023-2024 nie zwiększą się znacznie. Zwiększą się wręcz skokowo.
Dokładnie. Ja sobie jeszcze jedno proste pytanie zadaje. Gdzie jest większa szansa że "wszystko jest w cenie". W takim IPO LG, czy w małym Compremium w trakcie transformacji spółki, w trakcie wojny na wschodzie, na bananie? Tak więc ja jestem spokojny o przyszłe zyski i powoli zwiększam pakiet.
PPost wiem Ty piszesz dobrze ja tylko kończyłem mój komentarz do trolowania cat-a bo to jak tu bredzą w glowie się nie mieści Cimpremum nic sie nie bedzie oplacac czy to bedzie fabryka magazynów energii czy jak ostatnio przebudowa i remont lini kolejowej za 54 mln zł remonty torowisk oplacaja sie tylko Torpolowi wg trilli tutaj