Chłopie tu nie będzie wzrostów mimo dobrego raportu chcą ściągnąć spoke z giedy jak jest większy pobyt to zaraz robią zjazd zauważyłem niema szansa na wybicie syf szkoda zachodu i kasy na te iwestycje
Dnia 2022-03-10 o godz. 15:01 ~Ig napisał(a): > Chłopie tu nie będzie wzrostów mimo dobrego raportu chcą ściągnąć spoke z giedy jak jest większy pobyt to zaraz robią zjazd zauważyłem niema szansa na wybicie syf szkoda zachodu i kasy na te iwestycje
Ja też podzielałem ten pogląd ale jak teraz sporo dokupiłem to zmieniam zdanie Tu będzie bardzo dobrze proponuje poczytać linków nie dam bo za stary jestem i plus ogromny to DYWIDENDA
Zysk netto za rok 2021 to do tej pory najwyższy pułap jaki spółka osiągnęła, od kiedy została zarejestrowana na GPW. Sami sprawdźcie, jeżeli nie wierzycie.
Dywidendę prawie całą kasują dla siebie. Jest ona płacona od lat, rok w rok. Nie jest możliwe by nie była wypłacona. Oceniam, że będzie to 24 gr brutto na akcję.
Jest na to szansa, tu kwartał w kwartał jest coraz lepiej, więc prędzej czy później efekt będzie. W postaci wysokiej dywidendy może już za chwilę będzie