• Turek sobie nie radzi Autor: ~asd [213.172.182.*]
    Zamknięty zakład Odra, stoi zakład żelków, wstrzymane nowe inwestycje. W Biedronce braki Opolanek na półkach. Chyba jakaś zmiana strategii za nowego zarządu. Tylko dlaczego nie podali żadnego komunikatu? Dobrze, że sprzedałem. Na kolejne wezwanie nie ma co liczyć.
  • Re: Turek sobie nie radzi Autor: ~Opolanek [94.172.145.*]
    Zakład żelek nie stoi, nie kłam, produkcja jest realizowana na bieżąco. Inwestycje są w toku.
  • Re: Turek sobie nie radzi Autor: ~asd [37.128.103.*]
    Taką informację dostałem od znajomego, który tam pracuje.
    Ale jeśli też tam pracujesz, to może kolega mnie ściemniał.
    Rozumiem jednak, że potwierdzasz pozostałe dwie rzeczy: Odra zamknięta i brak Opolanek w Biedronce?
  • Re: Turek sobie nie radzi Autor: ~wiejskigłupek [82.180.151.*]
    Wstępne wyniki za 2021 tylko potwierdzają, że Turek wezwaniem zrobił prezent, ale polskie inwestorstwo go nie doceniło. Zamiast całować po nóżkach, będą teraz się modlić, żeby to rzeczywiście były wyniki tylko wstępne.
    Wysyp mądrości na temat wartości wspaniałych zakładów cukrowniczych otmóchów czyli nie oddami akcjy za żadną cenę poniżej 14,5 nie podziałał. Nawet słynne porozumienie lekko przygłupich funduszy też niewiele pomogło.

Myślę, że dobrze to podsumowałem, co?
  • Re: Turek sobie nie radzi Autor: ~asd [37.128.103.*]
    Aż się boję pomyśleć, jak będą wyglądać wyniki w Q1 jeśli te informacje o stojących zakładach są prawdziwe.
  • Re: Turek sobie nie radzi Autor: ~MlodyBobo [94.172.145.*]
    Opolanki wciąż są produkowane, wszystkie żelki też, batoniki i prażynki również. Co do Odry, to następują tam jakieś zmiany, ale na pewno nie została zamknięta.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [45.85.10.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [155.94.209.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
OTMUCHOW -1,64% 4,80 2025-10-27 09:44:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.