• Po ile COMPR 30.06.2022? Autor: ~Qbq [31.60.97.*]
    Osobiście uwazam ze na ta datę kurs COMPR będzie nie niżej niż 4zl.
    Wielu widzi 2zl.
    Chętnie się nawet założę o przysłowiowa prawdę.
    Ktoś cos?
  • Re: Po ile COMPR 30.06.2022? Autor: ~sss [31.0.33.*]
    1 zł
  • Re: Po ile COMPR 30.06.2022? Autor: ~Kr [195.210.60.*]
    Bardziej mnie ciekawi czy do 30.06 rozpoczną już na dobre handel magazynami energii na razie produkowanymi w Azji by budować bazę klientów i zarabiać na tym.

• Re: Po ile COMPR 30.06.2022? Autor: ~Qbq [31.60.97.*]
    Moim zdaniem ostatni czas to korekta dość głęboka przed festiwalem info - takie mam przeczucia.
    Wiele kwestii będzie się klarować.
    W pierwszej kolejności wyniki 2021 - to na pewno i w końcu …. Kasa z UE w okolicach połowy roku - to powoduje ciąg zdarzeń istotny także dla COMPR.
    Do tego dojdzie zapewne kilka ciekawych info które krążą po orbicie.
    Zobaczymy :)
  • Re: Po ile COMPR 30.06.2022? Autor: ~Fan [5.134.208.*]
    Dla mnie też najciekawsze info, to kiedy zaczną handlować tymi magazynami energii.

Co do wysokości kursu, to to jest zwykłe gdybanie...
  • Re: Po ile COMPR 30.06.2022? Autor: ~Ponton [89.72.29.*]
    Panowie to dlaczego jak ma być tak dobrze, jest tak źle?
    Mam taką małą teorie która pewnie dla was będzie mało prawdopodobna, może ktoś się skraca od 4.5 a od 4.11to sypie z ukrycia i do kości, bo może szykuje kasę na NE?
    Nie pisze tego żeby zaraz się rzucili na mnie, ale żeby podyskutować, bo przyznacie zjazd, a przedewszystkim oddawanie z ukrycia jest niepokojące
    Z Bogiem
  • Re: Po ile COMPR 30.06.2022? Autor: ~Idolek [178.235.180.*]
    Ponton to nawet nie troll, to zwykły męczy dupa :D
    idolek a możesz napisać swoje zdanie a nie obrażać?
    Rozumiem że w taki dziej jak dziś j to boli jak wszystko rośnie, a perła na koniec wyciągnięta 10 szt po spadku z 5.4 bez perspektywy na odbicie i sypaczem na pokładzie, który na koniec sesji sprawdza ile jeszcze może upchać, tylko że mało na kupnie i nie ma komu sprzedać i tak od 4.11
    Ponton ja Ci swojego zdania już tu nie napisze bo nie będę się powtarzać....
    Ale może sam pomyślisz logicznie ile będzie warta firma która:
    1. Wybuduje fabrykę magazynów energii jedna z pierwszych która będzie produkować na polski i może europejski rynek 2 GWh magazynów energii rocznie.
    2. Wykona i w większości pewnie sprzeda 8 lokalizacji - 460 MW farm fotowoltaicznych/ wiatrowych i innych OZE na rynku w Polsce.

A na dodatek większość z tego zostanie sfinansowane z bieżącej jakże dochodowej działalności (ponad 40 mln zysku netto + amortyzacji rocznie), dotacje i ulgi podatkowe też tu pomogą na pewno.

PS. Ponton teraz rozpowszechniasz informacje o domniemanych emisjach akcji których ani Prezes ani Wiceprezes nie zapowiadali ? Wow gratuluję zmiany taktyki może się okazać skuteczna strasz dalej ludzi emisją akcji może się udać !!

KR nie rozpowszechniam, to już nie można porozważać?
    Dziękuję za merytoryczny wpis.
    Dnia 2022-03-09 o godz. 18:53 ~Ponton napisał(a):
    > KR nie rozpowszechniam, to już nie można porozważać?
    > > Dziękuję za merytoryczny wpis.

Ponton wskaż choćby jedną wypowiedź członka zarządu Compremum która wskazywała by na Emisję Akcji.
    Ponton dziękujemy za rozważania dezinformacyjne .... one są na poziomie tych innych waszych wpisów typu: UPADŁOŚĆ CZY CO ?
    Tam też są "rozważania"
    nie było wypowiedzi, ale Kr trochę przesadzasz ze nie mozna nic podywagować, albo dobrze albo wcale?

Ależ możemy ale o czymś konkretnym może ?

Chcesz dywagować o emisji akcji której nikt nie ogłosił... to tak samo jakby gadać w tym waszym wątku o tym: UPADŁOŚĆ CZY CO ?
    ale na tym watku napisałem, ze upadłośc nie, bo zarabiają
    poprostu zastanawiam sie i nie tylko ja zapewne nadf tak drastycznym spadkiem kursu i ciagle naciskajacego sypacza tyle i az tyle
    Nie wiem dlaczego ktoś sprzedaje to jego akcje i jego pieniądze ... ale sprzedaż akcji po to by mieć pieniądze na jakąś urojoną emisję akcji o której nikt nigdy nie wspomniał... jest nielogicznie wiec nie będę dyskutować o czymś takim.

Jak już pisałem bardziej interesuje mnie kiedy rozpocznie się sprzedaż importowanych na razie z Azji magazynów energii.
    no to kiedy bedzie sprzedaz z azji to chyba do zarzadu trzeba słac zapytanie:)
    Dnia 2022-03-09 o godz. 20:09 ~Ponton napisał(a):
    > no to kiedy bedzie sprzedaz z azji to chyba do zarzadu trzeba słac zapytanie:)

Tego nie wiem nie da się tego wyśledzić .... jak np sprzedaży działki w Kleszczowie :)
    Ale pewnie jakieś reklamy będą się pojawiać ja bym obstawiał ze sprzedaż ruszy razem z mniej korzystną wersją ustawy dla branży fotowoltaicznej ?czyli gdzieś od kwietnia ?
  • Re: Po ile COMPR 30.06.2022? Autor: ~Qbq [159.205.70.*]
    Ponton
    Na Twój punkt myślenia jest wytłumaczenie.
    Ktoś ponoć sypie - zakładamy, że tak jest.
    Ktoś jednak to sypanie kupuje, prawda?
    Może ktoś "możny" przesypuje z jednej na drugą stronę żeby zwalić kurs i kupić od zrezygnowanych - taka hipoteza, logiczna wg Ciebie?
    Albo tylko, że wychodzi jakiś gruby akcjonariusz który się zmęczył (jak Ty), a inni go odkupują bo się nie zmęczyli i wierzą ... i musimy poczekać aż się wyprzeda (przeżywałem coś takiego na TIM jakieś 1,5roku temu, a potem odpaliło x3 )
    Zatem warto czasem poczekać
    Poproszę Cię o zatem o komentarz do powyższego i nie męcz się tutaj, a właściwie nie męcz innych ...
  • Re: Po ile COMPR 30.06.2022? Autor: ~Ponton [82.146.236.*]
    Może tak być pozdrawiam
[x]
COMPREMUM 0,22% 0,92 2025-09-25 17:02:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.