• jak nastroje przed czwartkiem? Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    cos tam powpadało do koszyków.

pozdrawiam akcjonariuszy
  • Re: jak nastroje przed czwartkiem? Autor: ~Ih [91.237.136.*]
    Ale firma wzrosty kupuj a potem szybko sprzedaj bo będziesz wisiał na haku jak ja 2 lata to syf wszytko tu ustalone nawet ten niby wzrost zenada
  • Re: jak nastroje przed czwartkiem? Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2022-03-08 o godz. 14:18 ~Ih napisał(a):
    > Ale firma wzrosty kupuj a potem szybko sprzedaj bo będziesz wisiał na haku jak ja 2 lata to syf wszytko tu ustalone nawet ten niby wzrost zenada

kolego, ja tu byłem jeszcze przed rajdem na 9zł, więc możesz sobie darować tego typu rady.

Nie wiem jak to zrobiłeś, że nie kupowałeś jak ja po poerwszym zjeździe z 5zł na 2,5. Dzięki temu uśrednilem i wyszedłem nawet z zyskiem.
    Nie wiem czy czytasz ostatnie raporty. Ja czytam. Dlatego tu jestem.
  • Re: jak nastroje przed czwartkiem? Autor: ~Alehandro_SW [157.25.97.*]
    Ja czekam na kolejną dywidendę mam nadzieje 0,18 - 0,20 zł od papieru
  • Re: jak nastroje przed czwartkiem? Autor: ~Sss [77.253.158.*]
    Ja cały czas zbieram do koszyka i jeżeli jest tak jak większość pisze, że zbiera to muszą mieć już tyle pożyczonych akcji, że zaraz ktoś pójdzie z torbami. Ja mogę spokojnie czekać i wiem, że się doczekam, a już teraz wahania o kilka groni robi mi niesamowite różnice na wartości bo koszyk w szwach już pęka i jestem w stanie zbierać do następnego koszyka.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.162.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: jak nastroje przed czwartkiem? Autor: ~Obserwator [89.69.91.*]
    Tutaj już przeszło rok koszyczki nadstawiają, dobierają, skubią... itd. ha,ha i jeden Bóg wie co jeszcze robią a kurs coraz niżej :)). Po raporcie będą naganiać pod dywidendę i też będą skubańce skubać bo niby strasznie ciężko kupić ha, ha :))
  • Re: jak nastroje przed czwartkiem? Autor: sandman76 [178.235.186.*]
    Dnia 2022-03-08 o godz. 17:52 ~Obserwator napisał(a):
    > Tutaj już przeszło rok koszyczki nadstawiają, dobierają, skubią... itd. ha,ha i jeden Bóg wie co jeszcze robią a kurs coraz niżej :)). Po raporcie będą naganiać pod dywidendę i też będą skubańce skubać bo niby strasznie ciężko kupić ha, ha :))

wiesz jak jest - każdy sam zarządza swoim portfelem. Masz swoje problemy, my mamy swoje :)
    Nikt nad nikim z pistoletem nie stoi.

Po co kupować wyzej, skoro można kupić taniej? Szczególnie pod dywidendę?

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.183.194.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: jak nastroje przed czwartkiem? Autor: ~Fff [31.183.194.*]
    Pod dywidendę cena jest fenomenalna, to oczywiste
  • Re: jak nastroje przed czwartkiem? Autor: ~Młody [79.245.84.*]
    A ja tam cicho siedzę i powiększam sobie....hehe...pozycję!
  • Re: jak nastroje przed czwartkiem? Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2022-03-08 o godz. 22:13 ~Młody napisał(a):
    > A ja tam cicho siedzę i powiększam sobie....hehe...pozycję!

u mnie to samo.
    Trochę wpadło :)

pozdrawiam
  • Re: jak nastroje przed czwartkiem? Autor: ~Ig [91.237.136.*]
    Ile miałeś akcji dużo jak Masz mało możesz usredniac ale nie jak parę koła to nic nie pomoże tylko dalej widzisz bo tu nie ma perspektyw czekam do końca na wykup tylko pewnie za grosze po to trzymają ten kurs
  • Re: jak nastroje przed czwartkiem? Autor: sandman76 [178.235.186.*]
    Dnia 2022-03-09 o godz. 17:17 ~Ig napisał(a):
    > Ile miałeś akcji dużo jak Masz mało możesz usredniac ale nie jak parę koła to nic nie pomoże tylko dalej widzisz bo tu nie ma perspektyw czekam do końca na wykup tylko pewnie za grosze po to trzymają ten kurs

chyba nie sądzisz że ktokolwiek będzie pisał na anonimowym forum ile ma akcji oraz co z nimi robi.
    Każdy ma swoje powody dla których gra na danej spółce. Ja mam swoje ( o dywidendzie nawet nie wspominam ), ty masz swoje.
    Ja robię swoje i szczerze mam gdzieś czy ktoś stąd kupuje pod to co ja piszę czy nie. Ale to jest forum i każdy ma prawo zabrać głos na spółce, której walory posiada.
[x]
PCCEXOL -1,98% 1,98 2026-05-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.