Nie ma ale latam po forach i wszędzie nagonka na spadki co ciekawe wszystko leciało pod sytuację na wschodzie i ceny ropy czy inflację, a trolle latają i klepią, że to lipna szpulka ta czy inna i tak myślę czy to nie jest czasem tak jak z tymi telefonami boty klepią głupoty i podtrzymują dyskusje co by bankier miał kliknięcia ?
Jest.
Tylko ta grupa to bardziej taki pudelek - plotki i jakieś info o pozostałych działalnościach głównych akcjonariuszy.
Ewidentnie ich tam pracownicy nie trawią. Na grupie OML jest podany adres @ na który pisać żeby się tam dostać. Chyba im nieźle podpadli.
Grupa chyba na discordzie.
Ahahahahahahahahahahahahahahahahah niezle kabarety. A chyba najlepsze dopiero przed nami do poczytania jeśli to co piszą jest prawdą
Screeny trza wysłać do odpowiednich instytucji
1 anonimowo nikt się tam nie dostanie bo trzeba podać @ i nr tel
2 merytorycznie niczego ciekawego się nie dowiesz bo ludzie tam piszący wiedzą czego pisać nie wolno tym bardziej ze grupa jest otwarta również na ludzi spoza firmy
3 jesli nie jesteś matka, żoną/mężem ani kochanką/kiem to nie wchodź bo niczego ciekawego się nie dowiesz a stracisz czas
4 czytania jest na pare dni bo grupa działa od ponad roku
5 głównie teraz temat skupia się na obstawianiu kto może zostać nowym prezesem i kto zostanie zwolniony w związku z odejściem byłego prezesa
6 sporo wątków o zwolnieniach w firmie według ludzi niektóre niesłuszne niektóre niezgodne z prawem
7 wątek jakieś pani x będącej kiedyś obiektem żartów na grupie teraz będącej ofiarom której wszyscy chcą pomoc bo Pan Y jej robi jakieś problemy (telenowela pomieszana z watkami serialu kryminalnego heh)
8 plotki życia codziennego czyli mydło widlo i powidło - raczej umawianie się na spotkania poza praca jakieś piwko itd
Reasumując : nie warto tracić czasu chyba ze patrz punkt 3
Prawda, potwierdzam.
Grupa osób z punktu 3 może mieć niezłą pożywkę i zdziwko
, - inni to strata czasu.
Ktoś już chyba zadbał o to aby powiadomić niektore osoby, ale jak ktoś zna osobiscie to może niech zrobi to dodatkowo bo ŻAL
Ja osobiście jedna powiadomie bo mam podejrzenie o kogo chodzi