• Heh Autor: artuez [89.79.48.*]
    Wszyscy już o Was zapomnieli, ta spółka jeszcze istnieje? Ile mają jeszcze akcji do opchnięcia? :D
  • Re: Heh Autor: ~Rambo [37.47.91.*]
    Heheszki z all są nawet na grupie oml'a
  • Re: Heh Autor: ~abs [84.10.10.*]
    są są a po odejciu prezesa faktycznie grupa wzmozyla obrady. tam to dopiero są heheszki.
  • Re: Heh Autor: ~Kriss [95.215.27.*]
    gdzie ta grupa?
  • Re: Heh Autor: ~Omg [176.106.109.*]
    Nie ma ale latam po forach i wszędzie nagonka na spadki co ciekawe wszystko leciało pod sytuację na wschodzie i ceny ropy czy inflację, a trolle latają i klepią, że to lipna szpulka ta czy inna i tak myślę czy to nie jest czasem tak jak z tymi telefonami boty klepią głupoty i podtrzymują dyskusje co by bankier miał kliknięcia ?
  • Re: Heh Autor: ~Cba [46.204.1.*]
    Jest.
    Tylko ta grupa to bardziej taki pudelek - plotki i jakieś info o pozostałych działalnościach głównych akcjonariuszy.
    Ewidentnie ich tam pracownicy nie trawią. Na grupie OML jest podany adres @ na który pisać żeby się tam dostać. Chyba im nieźle podpadli.
    Grupa chyba na discordzie.
  • Re: Heh Autor: ~Bba [5.184.205.*]
    Ahahahahahahahahahahahahahahahahah niezle kabarety. A chyba najlepsze dopiero przed nami do poczytania jeśli to co piszą jest prawdą
    Screeny trza wysłać do odpowiednich instytucji
  • Re: Heh Autor: ~Biba [5.173.56.*]
    1 anonimowo nikt się tam nie dostanie bo trzeba podać @ i nr tel
    2 merytorycznie niczego ciekawego się nie dowiesz bo ludzie tam piszący wiedzą czego pisać nie wolno tym bardziej ze grupa jest otwarta również na ludzi spoza firmy
    3 jesli nie jesteś matka, żoną/mężem ani kochanką/kiem to nie wchodź bo niczego ciekawego się nie dowiesz a stracisz czas
    4 czytania jest na pare dni bo grupa działa od ponad roku
    5 głównie teraz temat skupia się na obstawianiu kto może zostać nowym prezesem i kto zostanie zwolniony w związku z odejściem byłego prezesa
    6 sporo wątków o zwolnieniach w firmie według ludzi niektóre niesłuszne niektóre niezgodne z prawem
    7 wątek jakieś pani x będącej kiedyś obiektem żartów na grupie teraz będącej ofiarom której wszyscy chcą pomoc bo Pan Y jej robi jakieś problemy (telenowela pomieszana z watkami serialu kryminalnego heh)
    8 plotki życia codziennego czyli mydło widlo i powidło - raczej umawianie się na spotkania poza praca jakieś piwko itd

Reasumując : nie warto tracić czasu chyba ze patrz punkt 3
  • Re: Heh Autor: ~Abc [5.184.205.*]
    Prawda, potwierdzam.
    Grupa osób z punktu 3 może mieć niezłą pożywkę i zdziwko
    , - inni to strata czasu.
    Ktoś już chyba zadbał o to aby powiadomić niektore osoby, ale jak ktoś zna osobiscie to może niech zrobi to dodatkowo bo ŻAL
    Ja osobiście jedna powiadomie bo mam podejrzenie o kogo chodzi
  • Re: Heh Autor: ~O_co_chodzi [94.254.176.*]
    Nie pomyliły wam się strony? To jest forum bankiera.
    O jakich kochankach, zwolnieniach niezgodnych z prawem i wątkach kryminalnych piszecie?
  • Re: Heh Autor: ~Mąż [89.8.202.*]
    BARDZO PROSZĘ MODERATORA O USUNIĘCIE TEGO WĄTKU. SPRAWY PRYWATNE NIE POWINNY BYĆ WYWLEKANE NA FORUM OBCYCH LUDZI.
  • Re: Heh Autor: ~Żonka [79.163.155.*]
    Mężu wracaj do domu, Justynka i Pawełek tęsknią za Tobą. Co ona ma takiego czego ja nie mam? :(
  • Re: Heh Autor: artuez [89.79.48.*]
    I dalej bez zmian? :D
  • Re: Heh Autor: ~Abc [37.47.90.*]
    Dalej. A co miałoby się zmienić?
    Przecież ma być po 30.
  • Re: Heh Autor: ~abab [46.204.22.*]
    Myślałem, że o romanse pytasz heh heh
    po 30 gr?
    Nie no, 30zł, co mnie obchodzi kto komu daje d..
  • Re: Heh Autor: ~Jw [46.204.22.*]
    A kto mówi ze będzie po 30 zł? :o wierzysz w to co piszesz?
  • Re: Heh Autor: ~Gps [37.47.80.*]
    A mnie tam w sumie trochę interesuje huehuehue
[x]
AIGAMES -0,96% 1,03 2025-10-08 16:49:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.