Rozumiem, że na procesach certyfikacji znasz się tak samo jak na logistyce, transporcie, marketingu i reklamie, optymalizacji podatkowej, rozliczaniu transakcji na fixach, itp., itd. Chodzący erudyta i omnibus w jednym. A tak na poważnie...to szkoda chłopie w ogóle czasu tracić na twoje wywody
Jeszcze wczoraj nie wiedziałem kompletnie co się dzieje w temacie magazynów. Teraz wiem, ze są na etapie certyfikacji. Nie mam zielonego pojęcia ile trwa taki proces, jak ktoś się zna mógłby się wypowiedzieć albo wskazać źródło. A że są opóźnienia w realizowaniu strategii, no to chyba nic niezwykłego w biznesie.
Ja w każdym razie uważam, ze niżej nie spadnie ni na 25-26 groszy, więc poziom jest ok do wejścia i wyczekania co tam się wydarzy w sektorze OZE.
Widzę, że juz unijny plan ograniczenia o 80% dostaw surowców z Rosji do końca 2022 dotrło do świadomości niektórych, bo zaczęli kupować. Nie wspominając o emisji obligacji unijnych m.in na transformację energetyczną:)
Co za męczybuła.. nie robią magazynów źle, jak już robią magazyny to też źle bo za wolno.. Prezes w koszuli źle, prezes na luzie w czapce z daszkiem też źle. Byle tylko bułę męczyć, co za żałość