• Pakiecik Autor: ~Mario [81.92.17.*]
    Trudno było mi dzisiaj nie skorzystać i nie zakupić małego pakieciku, Bbt to młoda spółka dopiero 2 lata na giełdzie, bardzo ładnie się rozwija, mam już 96 planu zakupowego
  • Re: Pakiecik Autor: ~Mario [31.0.91.*]
    I kolejny mały pakiecik z reguły zbieram akcje wybranej spółki około 2 lat , zwrot z akcji to dodatkowo 4 do 5 lat daje z reguły 5x do 10x bagger od pokaźnego pakietu - tu będzie szybciej
  • Re: Pakiecik Autor: ~Tfu [178.37.129.*]
    Brakuje ci cztery akcje do pokaźnych stu sztuk? Bu ha ha
  • Re: Pakiecik Autor: ~Leo [94.254.233.*]
    Chyba miał na myśli procenty. Spółka nie jest zbyt płynna, więc ciężko zebrać z rynku dużo akcji.
  • Re: Pakiecik Autor: ~Mario [146.0.114.*]
    Przez dwa lata można uzbierać bez problemu xxk ,nie do końca rozumiem pośpiechu i zniecierpliwienia inwestorów, spółka pięknie się przecież rozwija, dużo inwestuje, więc wszystko w przedziale 6-20 jest tanie jak barszcz, a na większe zyski trzeba chwilkę poczekać właśnie myślę, że 3-4 lata i wtedy będę mógł sprzedać swój pakiet za 150 -200pln wg planu
  • Re: Pakiecik Autor: ~Leo [94.254.233.*]
    Nie jestem starym wyjadaczem na GPW, ale mam wrażenie że dzisiejszym inwestorom bliżej do miana spekulantów. Pozdrawiam Mario, dzięki za trzymanie poziomu dyskusji.
  • Re: Pakiecik Autor: ~Tfu [91.231.60.*]
    Popatrzcie sobie na kurs KGHM, od początku pandemii wzorsy z 58 do 220 później zjazd do 130 i dalej na 170. Na bananie nic nie ma długoterminowo wzrostowego kursu. Wszystko to jedna wielka spekulacja
  • Re: Pakiecik Autor: ~Cozamiernota [91.231.60.*]
    Nie podszywaj się pode mnie synu kacapa, miłośniku donka - lokaja brygadzistów z gazpromu
[x]
BOOMBIT -0,60% 6,66 2025-10-02 16:49:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.