Trudno było mi dzisiaj nie skorzystać i nie zakupić małego pakieciku, Bbt to młoda spółka dopiero 2 lata na giełdzie, bardzo ładnie się rozwija, mam już 96 planu zakupowego
I kolejny mały pakiecik z reguły zbieram akcje wybranej spółki około 2 lat , zwrot z akcji to dodatkowo 4 do 5 lat daje z reguły 5x do 10x bagger od pokaźnego pakietu - tu będzie szybciej
Przez dwa lata można uzbierać bez problemu xxk ,nie do końca rozumiem pośpiechu i zniecierpliwienia inwestorów, spółka pięknie się przecież rozwija, dużo inwestuje, więc wszystko w przedziale 6-20 jest tanie jak barszcz, a na większe zyski trzeba chwilkę poczekać właśnie myślę, że 3-4 lata i wtedy będę mógł sprzedać swój pakiet za 150 -200pln wg planu
Nie jestem starym wyjadaczem na GPW, ale mam wrażenie że dzisiejszym inwestorom bliżej do miana spekulantów. Pozdrawiam Mario, dzięki za trzymanie poziomu dyskusji.
Popatrzcie sobie na kurs KGHM, od początku pandemii wzorsy z 58 do 220 później zjazd do 130 i dalej na 170. Na bananie nic nie ma długoterminowo wzrostowego kursu. Wszystko to jedna wielka spekulacja