Czyli ludzie z porozumienia które zawarli sobie tak dla żartu nie potrafią liczyć i oddają 3 lata później o 70 % taniej bo w jakby niebylo w czasie koniunktury co przyznał prezes po wprowadzeniu nowych kolekcji rozbudowaniu sieci sprzedaży doszli do wniosku iż firma nie ma perspektyw
Bywałem na spółkach po kilka lat gdzie było przeciąganie liny między głównymi, kończyło się zawsze tak że kiedy się dogadali jedna strona zawsze odpuszczała (myślę że tu będzie to porozumienie) które celowo gra na podbicie żeby lubię oddać dużo dużo wyżej
sami zrobili podbitki nikt się nie podpiał wieć nie było komu oddać dlatego kurs wrócił i jest gdzie jest ale troszkę popytu się wygenerowało to ludzie z porozumienia od razu obniżyli swe zaangażowanie i oddali to zresztą łatwo zrozumieć powinno być zrozumiałe nawet dla ed
Przy chęci zrobienia podbitki patrz 4 mass jak wygląda podbitki ile czasu zajęła do jakich poziomów doszła i na jakich poziomach odbywalasie dystrybucja akcji pr,ez za rząd 1000% a zarząd sypał jak oszalaly,zrobili podbitki na bazie 2 info obiecanek , 0 podstaw fundamentalnych ,wskaźniki ekonomiczne tragedia.ile oddało porozumienie w ciągu 4 lat- symbolicznie właśnie po to żeby wywołać takie wrażenie,jeżeli nikt się nie podpiął to kto skupił w okresie tygodnia 80 % fri flotu który się przemielil.widze ze celowe efekty takiego uniektorych uzyskali.Jestem na giełdzie od banku Śląskiego iniektore spółki nauczyły mnie iż nawet po5 ,6 latach warto obserwować, analizować a efekty dla cierpliwych są ponad przeciętne tu będzie to samo
.