Myślę, że niewypał. Przytrzymałem ponad 600 akcji po 22 na chwilę przed premierą, kusiło żeby sprzedać po 32. Mówię sobie, nie. Pozwolimy spółce rozwinąć skrzydła. Niezły produkt. No cóż... Jesteśmy przy 6.60. Właśnie dzisiaj puściłem cały pakiet. Idę się odbić na kontraktach. Właśnie złoto przekroczyło 2000 USD. Pozdro, nie dajcie się zatopić do 2 złotych....
Gdyby było po 2 zł, to wtedy dokupię. Nie liczę na to, ale w tych czasach wszystko możliwe. Byłaby to wtedy jednak mega promocja. Nie wiem czemu ludzie mieliby tonąć? Jeśli ktoś inwestuje z głową, to może to przeczekać. Ja mogę czekać i 10 lat. Nie inwestuję kasy, która jest mi potrzebna, wiec śmieszą mnie twoje wpisy.
Przecież on słowa prawdy nie napisał. Nawet id.. ci tak nie inwestują. Gdyby mial średnia cenę 22 to by trzymal albo usrednial. Jak ktos pisze gdzie idzie sie odbic. To wiadomo ze trol. Kolo za nim wypisuje ile spada Nasdaq i Dax co według niego ma przełożenie na BKD. Normalnie cyrk jakich mało. Czekam niewzruszony na wasze 2 zl