• Analiza Autor: ~bob [31.11.129.*]
    A teraz poważnie, spółka działa tylko w Polsce, dalej się rozwija, ogromny napływ emigrantów, z których część pewnie zostanie, będą tu pracować mieszkać, czyli dalej budownictwo, przemysł, a więc branże potrzebne dla TIM. Gdy konflikt nie rozszerzy się, nie będzie wojny światowej, a na razie nic na to nie wskazuje, gdyż ruscy na szczęście nie mogą pokonać Ukrainy, a co dopiero konflikt z NATO, to wskazuje, że TIM będzie się rozwijał. Obecny spodek na giełdzie nie ma żadnego związku z sytuacją TIM-u. Ot takie rozmyślania.
  • Re: Analiza Autor: ~Bartekm [95.171.216.*]
    Ci co zdążą wsiąść do kolejki przy tej cenie sporo zarobią. Wszyscy widzą co się dzieje z paliwem i innymi surowcami dziwne że nikt jeszcze nie widzi co się dzieje z materiałami elektrycznymi
  • Re: Analiza Autor: ~ja [31.2.18.*]
    Masz rację przy 13 zł, o ile spadki wyhamują będzie warto brać i potem rajd na 20 zł, potencjał do wzrostu prawie 50%
  • Re: Analiza Autor: ~cba [37.120.223.*]
    Ja z worem czekam na 10zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Analiza Autor: aarcik [83.142.138.*]
    Dnia 2022-03-07 o godz. 11:54 ~cba napisał(a):
    > Ja z worem czekam na 10zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to sie nie doczekasz... w czwartek koniec wojny... Rosja ją przegrała nie zdobywając Kijowa w 3 dni... i nie ma ani kasy ani ludzi aby ten konflikt trwał dłuzej bo w niedlugim czasie zamieni się w śnieżną somalię....

• Re: Analiza Autor: ~BorkowskaVelBermann [5.173.136.*]
    RPP podniesie w tym tyg stopy o 2%..
    Takze zadluzenie firmy wzrosnie.. tu juz 40zl nke wroci przez kilka lat
  • Re: Analiza Autor: ~Jm [37.30.100.*]
    Nie kłam nieuku, firma ma znikome zadłużenie, a i to głównie w euro
[x]
TIM 0,00% 50,50 2024-03-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.