Cisza bo nie ma kto komunikować. Zwalniają ludzi w ilościach hurtowych. Marketingu praktycznie nie ma. Pozbylli sie prezesa a teraz zwalniają pracowników. Przychodzą i nie wiem na jakiej podstawie ale chyba robią losowanie kto dziś wyleci i ile osób.
Taa a ja słyszałem że przyjmują i marketing działa pełna parą i wszyscy zadowoleni. komunikat był parę dni temu wiec co ty piszesz ? Chcesz komunikaty o podpisanych wspolpracach 2 razy dziennie ?
No dobrze mówisz- przyjmują bo muszą łatać dziury po zwolnieniach. Zwalniają jak leci i zatrudniają nowych. Chyba chcą zwolnić wszystkich którzy wcześniej współpracowali z Żygadło A którzy sobie tą współpracę cenili. Teraz pracują jak to ktoś wcześniej napisał w "firmie ubezpieczeniowej " bo tacy ludzie spółka zarzadzaja
Tak tak szczególnie COO Kawa.
Aktualnie jego wpis
"Seeking killer concept artists to help us shape look and feel of a completely new game that you want to have in your portfolio." Wiec tak mistrzu spółka się kończy haha
I podejrzewam że nie znasz ani 1 osoby z tej s.a a próbujesz mącić. Prezesi przychodzą i odchodzą to normalne i jasno napisali ze do 1mc będzie ogłoszony zastepna i pewnie cie zdziwię ale nie będzie z ubezpieczeń
Tak tak, oni duzo mowia. Mówili tez ze będa dopuszczone akcje do obrotu jakiś rok temu. Mówili i mówia duzo ale nic z tego nie wynika.
Myślisz że zakomunikuja - wyrzucilismy prezesa, nie mamy nikogo na jego miejsce ale jakoś sobie poradzimy.
Fakt - jest coo kawa i to chyba jedyna osoba z pojęciem o branży
Obstawiamy ze zostanie on nowym prezesem bo nikt inny sie nie zgłosi.
Skąd wiesz ze zwalniają? Pracujesz tam?
Branżowych ludzi po Zygadle być może nawet nie trzeba zwalniać. Sami odejdą jeśli ich szefem zostanie „specjalista od ubezpieczeń”.
No tak tu wiszą wszyscy lub coś teraz skupują tylko skąd się biorą tacy co negują spółkę i nie mają akcji mi by się ni chciało po innych forach lać i bzdety pisać to mnie skłania do myślenia, że odpali to w naj mniej oczekiwanym momencie.
Napisałem długi koment ale cenzura nie puszcza więc napiszę po prostu krótko i sarkastycznie. Każda firma sprzątająca ma mieć prezesa sprzątaczkę każda miejskim przedsiębiorstwem kanalizacyjnym ma kierować szmbiarz a firma ochroniarska ochroniarz a prezes PKP to może być albo pilot albo stewardesa
Dawno takich głupot nie czytałem
Każda firma powinna mieć w zarządzie osobę która zna się choc w małym stopniu na branży.
Wiesz kto tam rządzi? Chyba nie, skoro piszesz takie głupoty.
Wskaż mi inną spółkę grową która nie ma specjalisty w zarządzie. Musi być ktoś kto ma pojęcie czym rządzi i o czym mówi.
Widziałeś jakikolwiek artykuł, wywiad, podsumowanie miesiąca czy cokolwiek w czym wypowiedział się członek zarządu tej spółki? Zawsze ich głosem i twarzą był Zygadło. Chyba nawet na ich konferencji gpw nie było wiceprezesów.
Co się będę rozpisywał. Jeden fakt i mam nadzieję że przestaniecie się kompromitować. Co się stało z wartością/kursem pod kierownictwem waszego speca branżowego. A do tego co to mi wskazywać kazał to czekam na spółkę gamingowy która poleciała w kilkanaście miesięcy tyle samo co alg go go go wyznawcy prezesa
Pierwsze co mi przychodzi do glowy to to ze spekula nie patrzy czy to gaming lub energia czy inna branza. Patrza tylko na sprzyjajace warunki do nabicia kursu. Mercator spadl od szczytu 90% a takich przykladow jest juz wiele. Mysle ze trzeba poczekac na dopuszczonie akcjii ktore ciazy kursowi i pozniej bedzie juz z gorki. Pozdro
Czytając wasze wpisy ma się wrażenie że spółka upada....56mln zadłużenia spłacili bo pieniądze ukradli, a zajmują się nią nieudacznicy którzy po 0.7 na głowę ugadali się między sobą że zakładają spółkę wydawniczą....
Weźcie się ogarnijcie bo wszystko to co piszecie to wasze domysły mogące nie mieć kompletnie żadnego pokrycia z rzeczywistością ....
No i wybaczcie zarządowi że nie informuje akcjonariatu na bankierze o swoich ruchach i o tym co się dzieje wewnątrz
A czy przypadkiem cały zarząd nie jest powiązany różnymi innymi spółkami z głównymi akcjonariuszami tej spółki?
Może warto najpierw się zorientować co i jak?
Tak, 0,7 to oni często wypijają i po tym im się buzie rozwiązują - stad duzo wiemy
Ta jasne, wpisy tak wiarygodne tu są, że nic tylko się nimi kierować hehehe ,a wyżej jeszcze lepszy koleś napisał, że na stanowisku ma być ktoś kto się zna na rzeczy, napisz do szefa WHO on się na pewno z tobą nie zgodzi. Tak czy inaczej sprzedają gdzie się da i zarabiają więc tylko czekać zostało.
Będąc juz pare lat w zarządzie człowiek staje się specjalista w danej branży.
Zreszta często zdarza się w zarządzaniu ze szefem staje się ktoś z kompletnie innego obszaru w którym pracowal