• Newsletter - marzec Autor: ~Michał [109.95.206.*]
    Podaję na tacy:

http://madmind-studio.com/aktualnosci/16-aktualnosci/28-newsletter-3-2022
  • Re: Newsletter - marzec Autor: ~Grubu40 [188.146.36.*]
    Dzięki
    Jest moc w spółce
  • Re: Newsletter - marzec Autor: ~Arti [89.64.41.*]
    Teraz wiem skąd taka transakcja dzisiaj
    Dobrze to wygląda
  • Re: Newsletter - marzec Autor: ~3xD [217.97.97.*]
    Dnia 2022-03-04 o godz. 18:52 ~Michał napisał(a):
    > Podaję na tacy:
    > http://madmind-studio.com/aktualnosci/16-aktualnosci/28-newsletter-3-2022

Dzięki! Nieźle to wygląda.

• Re: Newsletter - marzec Autor: juda [193.188.199.*]
    Jak to możliwe, że w lutym sprzedali więcej sztuk Agony na PC niż Succubus? Błąd w raporcie?
  • Re: Newsletter - marzec Autor: ~Michał [5.173.120.*]
    Nie ma żadnego błędu. Agony był w tym czasie mocno przecenionym tytułem.
  • Re: Newsletter - marzec Autor: ~Ok [83.8.120.*]
    Niektórzy sprzedają a inni kupują włączywszy to mnie, w moim odczuciu cena w okolicy 3 zł jest absurdalna zważywszy na potencjał jaki ma ta spółka. Już nawet pomijam przyszłe premiery ale bieżące produkcje generują całkiem spore przychody a rozbudowywanie uniwersum tylko tą skalę poprawi. Właśnie sobie przeglądałem ranking sprzedaży na GOG i sama podstawa Succubusa + DLC są w przedziale 3-6 strony bestsellerów, dla porównania dodam, że Gas Station Simulator, który na GOG-u miał niedawno premierę jest na 19 stronie. Spółka ewidentnie znalazła swoją niszę "erotyczną-horrorową" a obecny konflikt mam wrażenie, że sprzyja tego typu produkcjom, im czasy bardziej niepewne tym zachowania ludzkie stają się bardziej ekstremalne. Najważniejsze, że spółka ma jasną strategię i środki na jej realizację i rozpoznawalność, która w gamingu ma ogromne znaczenie. Pozdrawiam inwestorów długoterminowych ale tez i tych spekulacyjnych szczególnie, że za 2 tygodnie mamy raport roczny ;-)
[x]
MADMIND 13,73% 1,16 2025-10-22 17:04:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.