Ponieważ operujemy na wszystkich spółkach GPW nasz WIGOMETR obejmuje cały rynek. PRZYPOMINAM - OBSTAWIAMY WIG, a nie WIG20.
Do naszego WIGOMETRU przyjmowane będą tylko wpisy dokonywane na wątku do niedzieli 6.03.2022 r. do godz. 24. Wpisy po godzinie 24 nie będą uwzględniane przy obliczaniu WIGOMETRU. Proszę pamiętać i stosować następujące zasady. JEDEN post. W temacie postu proponuję wpisywać słowo WZROST lub SPADEK, można dodać ewentualnie wielkość % zmiany. Dopuszcza się wzorem wątków kolegów kontraktowców na komentowanie sytuacji na GPW.
mój wcześniejszy komentarz był ciekawszy ale uległem na prośbę teraz napiszę tak - jedynym możliwym następstwem obecnych wydarzeń jest demilitaryzacja rosyjskiego barbarzyńcy tak jak faszystów po 2WW
niby odbicie się należy jak psu buda ale nie w tych wojennych czasach 0.01% mój pierwszy komentarz był taki jak Sikorskiego w stosunku do putoffa mam świadomość, że nasze opinie nie mogą dotrzeć do normalnych Rosjan ale bardzo spodobał mi się pomysł przekazywania im informacji na google-mapach sam nie mam konta na fejsbuku, ale mam pomysł na akcję wysyłania prezentów na dzień kobiet, który w Rosji jest świętem narodowym to się chyba nazywa hasztag - prezent putina na dzień kobiet - i żeby Ukraina wysyłała zdjęcia bezsensownych ofiar rosyjskich dzieciaków wykorzystywanych przez oszalałego barbarzyńcę