Obstawiam że nie wcześniej niż coop wizardow, a ten ma być do lipca, a więc quest w drugiej polowie. Zgadzam się z Twoim tytułem. Szkoda że sam z tym śmieciem ugrzązłem
Wycena smieciowa...ale co zrobić... Czekamy jeszcze to pewnie nie koniec spadków bo sentyment jest jaki jest za parę lat odbijemy... Ja się już pogodziłem i czekam...
Wszystko kiedyś się koñczy.Dotyczy to również spadków na giełdzie.Co najwięcej spadło najbardziej odbije.Kwestia czasu.Tak też było po covidzie.Trzeba gromadzić środki bo potencjał spadkowy się wyczerpuje.Straciłem tu sporo na razie ale tylko wirtualnie.Grający na spadki w końcu pękną i będzie jazda w drugą stronę.
Dnia 2022-03-07 o godz. 10:31 ~Wowa napisał(a): > Wszystko kiedyś się koñczy.Dotyczy to również spadków na giełdzie. >Co najwięcej spadło najbardziej odbije.Kwestia czasu. >Tak też było po covidzie. >Trzeba gromadzić środki bo potencjał spadkowy się wyczerpuje.Straciłem tu sporo na razie ale tylko wirtualnie. >Grający na spadki w końcu pękną i będzie jazda w drugą stronę.
Jak Putler wywali w bezsilnej wściekłości taktyczną nukę, to faktycznie wtedy zobaczysz jazdę i to jaką.
Nie. CNN oglądam i widzę postępująca masakrę. Niezależnie w jakim stopniu ruscy wygrają (może być czysto formalnie, żeby twarz zachować) to przed rynkami jeszcze ostre zawirowania. To jest Syria w Europie, tego jeszcze nie było przez ostatnie ~75 lat.
Beznadziejna spółka, utopilem tutaj -50%. Nie polecam kupować chociaż sam akcje trzymam bo szkoda już sprzedawać na takich stratach. Obiecywanie, a zero konkretnych działań. Warhammer na razie klapa, nie wiadomo kiedy wersja na inne platformy VR, multiplayer wizardow wciąż w trakcie, na gpw przechodzą już od dwóch lat XD dramat, kupiłem marzenia więc mam.
Niestety masz rację. Komunikacja spółki z udziałowcami na bardzo niskim poziomie. Kiedy Carbon w końcu przejdzie na główny parkiet? Obiecywany rok 2021 już dawno się skończył. Może ktoś z zarządu raczyłby ustosunkować się do tych deklaracji.
Ten post John odnosi się do Iron VR A nasz Carbon powinien już być notowany na głównym... Niestety kolejna obietnica bez pokrycia... Jak jedna z wielu... Takie fakty...
Zaraz lam us ci napisze spokój i cierpliwość. Wiarygodność zarządu jest żadna, wszystko co ten cabab opowiadał w wywiadach nie miało pokrycia. Spolczyna nie spółka.
Dnia 2022-03-12 o godz. 15:27 ~Bob napisał(a): > Kiedy Carbon w końcu przejdzie na główny parkiet? Obiecywany rok 2021 już dawno się skończył. Może ktoś z zarządu raczyłby ustosunkować się do tych deklaracji.
Przecież ta spółka nie spełnia kryterium kapitalizacji więc nie ma obecnie żadnych szans na przenosiny na główny. Poza tym rynek główny nie daje praktycznie żadnej realnej korzyści a przejście kosztuje.
Moze poki nie skonczy akumuacji. Przeciez nie zaplaci drogo jak moze miec tanio. Proste. A spolka nieplynna i znienawidzona przez wielu to raj dla smart money.
Moim zdaniem nie akumuluje tylko się ma za daytradera.trochę kupi i zaraz wystawia na sprzedaż.tylko zniechęca potencjalnych klientów,stąd przewaga podaży.