Czy Ty myślisz że gdyby Wielcy wiedzieli ze bedzie sanacja to od razu skupia wszystko co się da ? Xhlopiie to jest gra. Często gra pozorow.
Często zawyżają to określonego poziomu by później odkupić od innych sprzedających,którzy cieszą się że zarobili 30% lub 1000zl.
I tak wyleszczanie będzie trwalo o ile bedzie sanacja a wiem ze bedzie
Dnia 2022-03-03 o godz. 19:40 ~Blizniakplwl napisał(a): > Czy Ty myślisz że gdyby Wielcy wiedzieli ze bedzie sanacja to od razu skupia wszystko co się da ? Xhlopiie to jest gra. Często gra pozorow. > > Często zawyżają to określonego poziomu by później odkupić od innych sprzedających,którzy cieszą się że zarobili 30% lub 1000zl. > > I tak wyleszczanie będzie trwalo o ile bedzie sanacja a wiem ze bedzie
O czym ty chłopcze marzysz??? Podam Ci przykład z życia, w styczniu 2022 zarejestrowane zostały 2 (słownie DWA) nowe ciągniki Ursusa na łączną ilość 729 szt. Żebyś mi nie pisał ze ciągniki się nie sprzedają to dodam że w styczniu 2021 zarejestrowano łącznie 613 szt. z tego było 5 Ursusów. Ty chyba oczekujesz cudu a nie sanacji !?!?!?