• Spokój Autor: ~Erka [5.173.140.*]
    Na wszystkich aktywach taka fajna zmienność, a u nas taka stabilizacja :) Mogłoby wpaść jakieś fajne info :P
  • Re: Spokój Autor: _matiz_ [89.151.36.*]
    Infa są co chwile tylko ,że ludzie tego nie dostrzegają. Ktoś sobie zbiera akcje do koszyka.

Samo to ,że na forum cisza świadczy o tym ,że praktycznie nie ma tu leszczy. W swoim czasie wystrzeli.
  • Re: Spokój Autor: ~Sun [87.105.34.*]
    Dziwny jest ten spokój tutaj powinien być bardzo duży ruch i viwaty pisze poważnie same super wiadomości duży rozmach bezpieczna przyszłość droga waluta wysokie przychody -tylko inwestować super kierunek rozwoju
  • Re: Spokój Autor: ~Ja [31.60.138.*]
    Rada

Jak nie rośnie będzie spadać

I to się zawsze sprawdza
  • Re: Spokój Autor: ~ja [87.105.83.*]
    Euro po 5zl zysk rosnie produkcja idzie sprzedaz rosnie ,musi wreszcie ruszyc
  • Re: Spokój Autor: ~aaaa [95.49.221.*]
    ale jazda na rynku. spadają nawet spółki mające kontrakty w eur i usd. i to zdobywające ciągle nowe kontrakty. jak wysokie ceny paliwa i kukurydzy mają zniwelować zysk suntechu? wytłumaczcie mi to. a może zakłada się, że wszyscy utną rozwój infrastruktury it? no właśnie nie utną, bo po to to rozwijają, by koszty prowadzenia działalności były mniejsze.
  • Re: Spokój Autor: desii [31.182.60.*]
    To jest po prostu masakra... Wysoka cena dolara i euro korzystnie wpłynie na wynik finansowy spółki. Ludzi chyba bolą te odpały na innych spółkach i liczą te pieniądze, które mogliby tam przytulić przez co pewnie stracą. A wystarczyłoby poczekać do maja. :)
  • Re: Spokój Autor: ~Ja [87.105.83.*]
    Jeszcze długo euro będzie wysoko i zarobki firmy tez będą kupować dużo drozej
  • Re: Spokój Autor: ~Virginmobileru [45.128.38.*]
    Leci bo przelewu nie będzie.
  • Re: Spokój Autor: ~Udir [37.47.251.*]
    Ale zamkniecie
  • Re: Spokój Autor: ~Udir [37.47.251.*]
    Ale dziś tez zamkniecie
  • Re: Spokój Autor: ~ja [78.8.67.*]
    Droga do 5zl otwarta nie widze przeszkod same plusy mnostwo zamowien pewna dzialalnosc duzy obrot i duzy zysk ,wysokie euro ,dobrze bybylo zeby w tym tygodniu przebic 3zl
  • Re: Spokój Autor: _wiatrak_ [83.30.244.*]
    Dokąd się śpieszysz ?
    Przebijemy w grudniu - i też będzie dobrze :)
  • Re: Spokój Autor: ~Stefan [37.47.251.*]
    Juz nie przesadzaj ze w grudniu 3zl
    W grudniu to 5-6zl powinno byc
  • Re: Spokój Autor: ~olmes [217.17.33.*]

jak mysle ze wczesniej bedzie po odbiorze wszystkich akcji kurs mocno wskoczy do góry

[x]
SUNTECH 0,63% 1,58 2025-11-07 12:36:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.